INFORMACIJE O FIRMI

Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad

osnovana je 1995. godine. Nenad Mandić je preneo u laboratoriju svoje dugogodišnje iskustvo, stečeno na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Kroz boravak u laboratoriji stručno su se usavršavale brojne kolege. Danas sa četiri stalno zaposlena i nekoliko spoljnih saradnika, laboratorija može da isprati i najstrožije estetske kriterijume naših lekara i pacijenata.

Krajnji cilj nam je da budemo zubno protetska laboratorija Vašeg izbora, sposobna da odgovori na sve zahteve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije.

Visok nivo usluga koje pružamo, ostvarujemo zahvaljujući konstantnoj edukaciji i praćenju trendova  oblasti dentalnih materijala i tehnologija. Redovne posete i aktivno učešće na domaćim i internacionalnim kongresima, seminarima i kursevima omogućile su nam primenu tih saznanja u svakodnevnoj praksi.

Nudimo Vam profesionalan pristup i odličnu saradnju, jer smatramo da je dobra komunikacija između zubnog tehničara i lekara preduslov za izradu visokokvalitetnih nadoknada, na opšte zadovoljstvo nas i pacijenata.

Želja nam je da Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad bude garant vrhunskog kvaliteta protetskih usluga koje nudi Vaša ordinacija.

Keramika

Kompozitni sistemi

Implatantni sistemi

Sistemi dvostrukih kruna

Individualni frezovani

Parcijalne skeletirane proteze

Namenske fiksne nadoknade

Dijagnostički voštani modeli

Okluzalni splintovi

Totalne proteze

Standardi

Usavršavanja

http://www.nmdentallab.co.rs

GALERIJA

Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Jurija Gagarina 151

11070 Novi Beograd

TELEFON

011/227-47-52

E-MAIL

office@nmdentallab.co.rs