INFORMACIJE O FIRMI

Mirković Jewelry Store nalazi se na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina 231/164, TC Enjub, u Bloku 45. Od 2008. godine bavimo se prodajom i izradom nakita od srebra, kao i proizvodnjom burmi i vereničkog prstenja. Nakit od srebra Mirković Jewelry Store je italijanskog porekla, finoće 925/1000, zašticeno rodijumom (rodirano) da bi sačuvalo belinu i sjaj.

Ono na šta želimo da vam skrenemo pažnju to su burme Mirković Jewelry Store. Posebno smo ponosni na našu kolekciju burmi, koja broji preko 200 modela. Burme izrađujemo kako u zlatu, tako i u srebru, sve u skladu sa vašim željama.

Kada je u pitanju brendirani nakit kod nas možete naći marke Bohemia Jewelry, kao i Insieme Jewelry, reč je o srebrnom nakitu u kombinaciji sa Swarovski kristalima. Ukoliko želite da budete jedinstveni preporučujemo vam manžetne, satove, šnale za novac, napravljene od čistog nerđajućeg čelika marke Nomination.

U sklopu Mirković Jewelry Store, možete pronaći zanimljiv aksesoar u vidu hemijskih olovaka, privezaka, ikona, čaša za venčanje…

Posebnu pažnju posvećujemo održavanju vašeg nakita, naročito kada je reč o sitnim prepravkama. Na usluzi smo vam kada je reč o popravkama ili graviranju vašeg nakita.

Vršimo bušenja ušiju i nosa, najsavremenijim bezbolnoim  sistemom (System 75), nemačke marke Studex.

Ukoliko želite da obradujete svoje kolege, a niste u mogućnosti da nas posetite, mi ćemo u saradnji sa vašim sindikatom sklopiti ugovor i održati prezentaciju – prodaju u vašem preduzeću. Sindikalna prodaja će vam omogućiti da po najpovoljnijim uslovima (do 12 mesečnih rata) obradujete sebe ili vaše drage osobe. Jer tu smo zbog vas.

GALERIJA

Zlatara Mirković

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Jurija Gagarina 231 - T.C. Enjub, lok.164

11070 Novi Beograd

TELEFON

063/663-309

011/628-3223

E-MAIL

agmirkovic925@gmail.com