VAJS & Co AUTO PRESVLAKE

INFORMACIJE O FIRMI

ZR VAJS-ZD

Vajs-ZD Auto Presvlake se izrađuju od istih uvoznih materijala koje koriste evropski proizvođači automobila u izradi sedišta. Troslojna prednja tkanina izrađena je od polietilena, ojačana titanijumom, postavljena je sunđerom i veoma je otporna na prljanje ili čak i na žar cigarete. Lako se održava pranjem u veš mašini.

Naša radnja postoji i radi već 13 godina, od početka 1996. Kroz ovih trinaest godina neprekidno smo se usavršavali i težili boljem. Bavimo se isključivo proizvodnjom tipskih auto presvlaka vrhunskog kvaliteta.

Danas izrađujemo komplete autopresvlaka za sve najčešče tipove automobila u našoj zemlji sa najkvalitetnijim nemačkim, italijanskim i francuskim uvoznim materijalima. Ti materijali su originalni fabrički tapacirunzi. Uvek imamo u ponudi tridesetak dezena od kojih kupac može sam, ili uz našu pomoć napraviti veliki broj kombinacija boja i dezena za sedišta svog ljubimca.

Vajs & Co nudi mogućnost brendovanja autopresvlaka

Pored opcije odabira željenog dezena, ponuđena je i opcija naručivanja veza na autopresvlakama. To mogu biti popularni zaštitni znakovi svih marki automobila, ili logo vaše firme.
Posebne pogodnosti nudimo firmama koje se odluče za opciju brendovanja autopresvlaka za svoj vozni park.

Po dogovoru vršimo i montažu autopresvlaka u vašem automobilu. 

http://www.vajsco.com/

GALERIJA

VAJS & Co AUTO PRESVLAKE

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Jurija Gagarina 151A, lokal 155, 3. sprat

11070 Novi Beograd

TELEFON

063/223-437
063/844-15-05
063/873-66-38
011/215-63-08

E-MAIL

info@vajsco.com

Podelite!