VAGRES ING. D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Samostalna građevinska radnja “VAGRES” vlasnika dipl.gradj.ing Nikolić Radmila  formirana je 1996. godine.

Poslovanje se zasniva na :

– Izgradnji, rekonstrukcij, adaptaciji i opravci privrednih, stambenih i drugih objekata,

– Postavljanju i opravci građevinskih instalacija,

– Završnim i zanatskim radovima u građevinarstvu.

Kao društvo sa ograničenom odgovornošću registrovano je Septembra 2004 godine pod punim poslovnim imenom Privredno društvo za inžinjering „VAGRES“ DOO.

“VAGRES”  ing. d.o.o. zapošljava preko 150 radnika svih obrazovnih profila. vecina njih su stručni diplomirani  građevinski  inžinjeri  i arhitekte  koji čine upravljačku strukturu koja pobedjuje I prikuplja veliki broj priznanja. Kada se ukaže potreba “VAGRES” ing. d.o.o. je u svako doba spreman da radi realizacije složenih poslova angažuje svoje mnogobrojne stručne saradnike.

“VAGRES” ing. d.o.o. ima zaokružen proces rada. Od izrade tehničke dokumentacije koja podrazumeva uzimanje mera, izradu projekata, davanje saveta i konsultacija, nabavke materijala pa do izgradnje objekata najsavremenijom opremom i alatima  uz visoki standard i potpunu brigu o zaštiti čovekove okoline. Ucesnik je u mnogobrojnim humanitarnim akcijama.

Politika poslovanja “VAGRES” ing.d.o.o. podrazumeva permanentno ulagaje u edukaciju i usavršavanje svojih zaposlenih, naročito u zimskoj sezoni kada je manji obim poslova na terenu.

U okviru privrednog društva registrovano je nekoliko ogranka:

• Stovarište Vagres, Niš

• Pansion Danica, Vrnjačka Banja

• Odmaralište Zone, Niška Banja

Za više od 15 godina postojanja Vagres ing. d.o.o. izgradio je kompleks višeporodičnih stambenih i stambeno-poslovnih objekata u mokranjcevoj ulici,  Čalijama, na Pantaleju u Studeničkoj ulici kao i većeg broja nadgradnje na višeporodičnim stambenim objektima; adaptacije Grčkog konzulata; Narodnog muzeja u Nišu; Prostorija NKC-a; Medicinskog fakulteta i dr.

Preduzeće je izvodilo radove za poznate invenstitore: Direkciju za izgradnju grada Niša, Niš-Projekt, Stambeno komunalno preduzeće Niš-Stan; Humanitarnu organizaciju I.R.C.; građevinsko zanatske radove na objektu Doma za decu ometenu u razvoju u Kulini; agenciju za nekretnine “TAMARIS” kao i mnogobrojna fizička lica.

Vagres ing.d.o.o. poseduje kompletnu mehanizaciju: ICB Bager, kranove, dizalice, mešalice, agregate, kompresore, mašine za malterisanje, vibratore, cirkulare kao i teretna vozila za prevoz građevinskog materijala,

Vagres ing doo vredno pristupa realizaciji svojih poslova uz maksimalno poštovanje investitora, nezavisno od veličine i obima posla.

Kao izvođač radova i investitor “VAGRES” ing. d.o.o. u svakom trenutku na tržištu nudi veći broj završenih stanova i stanova u izgradnji.

Uprava preduzeća nalazi se u Nišu, u ulici Ivana Milutinovića 24 sa svim službama, projektnim biroom, stovarištem građevinskog materijala, pogonom za proizvodnju građevinske stolarije, fert gredica i obradom betonskog gvožđa.

GALERIJA

VAGRES ING. D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Ivana Milutinovica 24

18000 Niš

TELEFON

018/452-8-107

018/456-4-222

E-MAIL

branka.pavlovic@vagres.rs

Podelite!