TOTAL GROUP CONSULTING DOO

INFORMACIJE O FIRMI

TOTAL GROUP CONSULTING d.o.o

osnovano 2002. god, bavi se unutrašnjom i spoljnom trgovinom i servisnim uslugama. 
Generalni je zastupnik italijanskih proizvođača alata za obradu drveta – CMT i BUP za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Sarađuje i sa ostalim renomiranim italijanskim kompanijama SISTEMI KLEIN, FULL i dr. obezbeđujući klijentima širok asortiman od proizvoda koje koriste samostalni stolari, do profesionalnih alata koji se koriste za CNC mašine za obradu drveta. Zahvaljujući stručnom timu saradnika i organizovanosti,  konstantnom radu na poboljšanju kvaliteta usluga, izlazeći u susret potrošačima, naše preduzeće se razvilo u jedno od vodećih na tržištu.

Preduzeće TOTAL GROUP CONSULTING d.o.o. je generalni zastupnik italijankog proizvođača aspiracija – BARUCCA IMPIANTI za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.
Obzirom da redovno izlažemo proizvode na domaćim i inostranim sajmovima nameštaja, pozivamo vas da se upoznamo i porazgovaramo o budućoj poslovnoj saradnji.

Posebno mesto u firmi zauzimaINTERNACIONALNA SERVISNA SLUŽBA TOTAL GROUP CONSULTING d.o.o. za opravku CNC mašina za drvnu industriju. Obrazovan, specijalno obučen kadar je u svakom momentu spreman da odgovori zahtevima i izazovima svoje struke. Za sve vidove intervencija – servisi, sajmovi, instalacije novih mašina, obuke operatara, obuke tehničara i dilera, firma TOTAL GROUP CONSULTING d.o.o je sigurno najbolji izbor i resenje Vasih problema.

Naš trud i profesionalnost je priznat i potvrđen nagradama za najbolji internacionalni servis za 2007. i 2008. god. koje su dodeljene na godišnjem skupu dilera iz celog sveta.

http://www.totalgroup.rs

GALERIJA

TOTAL GROUP CONSULTING DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Svetozara Papića 3A

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

063/364-055

011/316-88-66

063/785-27-53

E-MAIL

office@totalgroup.rs

Podelite!