INFORMACIJE O FIRMI

Prodavnica i servis Mobilni centar se može pohvaliti tradicijom dugom deset godina, tokom kojih smo se trudili da svojim klijentima pružimo najkvalitetnije usluge prodaje i servisiranja mobilnih telefona.

Prateći aktuelne trendove i inovacije iz oblasti telekomunikacija, stekli smo i zadržali poverenje mnogobrojnih klijenata, ne samo iz Zaječara, već iz celokupne Timočke Krajine (Knjaževac, Bor, Boljevac i dr.)

Vršeći usluge prodaje i servisa telefona i tableta, trudimo se da svojim mušterijama pomognemo i njihove probleme rešimo na najdelotvorniji način, u najkraćem vremenskom roku. Na svaku popravku ili ugrađeni deo, mi svojim klijentima pružamo garanciju.

Servisiranje Vaših mobilnih telefona podrazumeva popravke kvarova i oštećenja na hardveru i softveru.

Prilikom popravke koristimo originalne rezervne delove i opremu A klase na koje, u zavisnosti od vrste popravke i tipa rezervnog dela, dobijate garanciju različite dužine. Naš je imperativ da servis mobilnog telefona obavimo u što kraćem roku i po povoljnoj ceni. Pregled i dijagnostifikovanje kvara se ne naplaćuju.

Softverske popravke i radovi Vam pomažu da mobilni telefon uredite i personalizujete prema sopstvenim željama i zahtevima, i u njih spadaju:

Hardverske popravke podrazumevaju otklanjanje fizičkih oštećenja i kvarova na spoljašnosti Vašeg mobilnog telefona, ili prateće opreme i delova, kao što su:

Dodatne usluge:

Ako želite da kupovinom dodatne opreme i delova za telefon ili tablet, poboljšate i olakšate sebi njihovo korišćenje, kod nas u ponudi možete naći:

  • različite vrste zaštitnih folija,
  • futrole i torbice za mobilne telefone,
  • maskice i oklope (bumpere),
  • kućne punjače i punjače za automobil,
  • handsfree uređaje,
  • razne vrste memorijskih kartica, usb kablova, baterija, slušalica itd.

Više o nama

http://mobilnicentar.com

GALERIJA

SZTKR MOBILNI CENTAR ZAJEČAR

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kostadina Kostadinovića Čauša bb

19000 Zaječar

TELEFON

063/87-61-414

060/0424-560

E-MAIL

mobilnicentar.za@gmail.com