SZR Stolarija ČA

INFORMACIJE O FIRMI

Bavimo se proizvodnjom i montažom polustrukturalnih i strukturalnih aluminijumskih fasada, tako da našim klijentima omogućijemo različita rešenja pri zastakljivanju bašta, natrikavanju bazena, terasa i sličnim objektima. Aluminijumske fasade daju savremen izgled poslovnim objektima, dok zimske bašte i zastakljene terase predstavljaju jednostavan način da povećate koristan prosto i spolja ulepšate Vaš dom.

Dugogodišnjim iskustvom, stečenim na različitim projektima, u mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo kvalitet proizvoda i usluga, poštovanje dogovorenih rokova i profesionalnost u radu.

Stolarija Ča proizvodi:

Stolarija Ča proizvodi:
Drvo aluminijum stolarija
Aluminijumski prozori
Automatska klizna i brzopodizna vrata
Polustrukturalne i strukturalne fasade
Klizna i harmonika vrata
Natkrivanje kućnih bazena
Plastični prozori najnovije generacije
Roletne i rolo vrata
Segmentna vrata
Staklene bašte

Drvo-aluminijum stolarija Čačak

Kod ovog sistema spoljna strana stolarije, koja je izložena atmosferskim uticajima, obložena je eloksiranim ili plastificiranim aluminijumom. Zahvaljujući tome, spoljni uticaji ne mogu naškoditi ovom tipu prozora i vrata. Spoljašnje održavanje nije potrebno dugi niz godina pošto se Al profili izrađuju od legure AlMgSi 0,5 sa prekidnom čvrstoćom Ф 22.

Stolarija Drvo Aluminijum Čačak

  • vrata, prozori, klizna vrata
  • Odlična izolacija
  • Prijatan boravak u prostoru
  • Dug vek trajanja
  • Veliki izbor boja drveta i aluminijuma

Unutrašnja strana ovih prozora je od drveta koje zadržava vizuelnu lepotu i daje toplinu unutrašnjosti Vašeg doma. Ova dva materijala su međusobno povezani fleksibilnim spojnicama sa prekidom termičkog mosta izmedju njih. Spoj mora biti takav da bi dozvolio nesmetano širenje ili skupljanje i drveta i aluminijuma.

Drvo aluminijum stolarija u potpunosti ispunjava sve termičke zahteve i već dugi niz godina krasi domove širom naše zemlje. Preradi drveta za ovaj sistem se pristupa ustaljenim metodama moderne tehnologije, gde se drvo posle sušenja do 10 – 12 % vlažnosti troslojno laminita i zatim profiliše.

Prilikom konstruisanja al i drvenih profila trudili smo se  da zaobljenim linijama postignemo prijatnost i eleganciju, kojom nismo umanjili funkcionalnost, sigurnost i trajnost ovih prozora i vrata.

Površinskom obradom drveta postižemo potreban kvalitet, a izborom boja i lakova prilagodjavamo se Vašem istančanom ukusu i zahtevima. Svi zaptivači izrađeni su od EPDM – a, koji je otporan na ozon i starenje, a isto tako ima dobru elastičnost i zaptivanje.

Za ovaj tip stolarije koristimo okove najboljih svetskih proizvođača, sa mogućnošću svih načina otvaranja.

Stakljenje možemo da vršimo i sa unutrašnje strane (sa lajsnama) i sa spoljašnje strane (bez unutrašnjih lajsni).

Aluminijumska stolarija Čačak

Aluminijumsku stolariju karakterišu velika čvrstoća i laka konstrukcija, te zbog toga imaju
veliku primenu u gradjevinskoj stolariji. Alu stolarija zadovoljava sve estetske zahteve i lako se prilagođava različitim otvorima.

Što se izolacije tiče, aluminijumska stolarija sa termo prekid sistemom obezbeđuje odlična zvučna i termo izolaciona svojstva. Stolarija Ča koristi profile najboljih svetskih proizvođača, kao što je Alumil, čiji Al profili zadovoljavaju sve gore navedene kriterijume kvaliteta.

Kupovinom naših prozora i vrata u kombinaciji drvo – aluminijum dobijate toplinu i udobnost u Vašem domu i odličnu termičku i zvučnu izolaciju sa velikom uštedom energije.

http://www.stolarijaca.rs/aluminijumska-stolarija/

Pvc stolarija Čačak

Pvc stolarija je energetski efikasna i ima odličan odnos cene i kvaliteta. Stolarija Ča svojim klijentima nudi kvalitetne pvc prozore i vrata; koristimo pvc profile poznatih svetskih proizvođača Rehau, kao i Trijumf.

http://www.stolarijaca.rs/pvc-stolarija/

ALUMINIJUMSKE FASADE

http://www.stolarijaca.rs/aluminijumske-fasade/

GALERIJA

SZR Stolarija ČA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Naselje Ježevica bb

32000 Čačak

TELEFON

064/122-42-27

063/1011-900

E-MAIL

stolarijaca@trzistesrbije.com

Podelite!