SZR LIMARSKA RADNJA SEMBERIJA

INFORMACIJE O FIRMI

Naša limarska radionica bavi se proizvodnjom i ugradnjom pokrivnih limova.
U ponudi imamo:

  • krovni trapezni lim

  • krovni lim u obliku crepa

U današnje vreme sa razvojem gradjevinske industrije i uvodjenjem inovacija u gradjevinsku industriju povećala se i potražnja za pokrivnim limovima. Sve je veći broj stambenih i poslovnih objekata koji umesto crepa i klasičnog krova poseduju limeni krov da li u obliku crepa ili od trapeznog lima.
Pored modernog i atraktivnog izgleda, mušterije se najviše odlučuju za ovaj vid krovne konstrukcije zbog kvaliteta, dugotrajnosti, postojanosti, izdržljivosti ali i dobre izolacije što značajno smanjuje račune za grejanje u zimskom periodu. Pored dobre toplotne izolacije važno je i da istaknemo da limeni krovovi ne stvaraju dodatnu toplotu u vašem domu u letnjem periodu. Sve zavisi naravno i od kvaliteta materijala kao i od stručnosti i načina ugradnje.
Ovo su samo neki od razloga zbog kojih bi trebalo da se odlučite za ugradnju limenog krova na vaš stambeni ili poslovni objekat. U koliko se dvoumite, imate neke nedoumice ili neko pitanje slobodno nas kontaktirajte, uvek smo raspoloženi da porazgovaramo sa vama i da vam damo stručan i prijateljski savet, naravno besplatno.

http://www.semberijalimovi.com

GALERIJA

SZR LIMARSKA RADNJA SEMBERIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Moše Pijade bb, Jarkovci

22321 Indjija

TELEFON

069/260-80-43

022/504-931

E-MAIL

momo.gavric@semberijalimovi.com

Podelite!