INFORMACIJE O FIRMI

Suins doo

SUINS d.o.o. je preduzeće za međunarodnu i unutrašnju špediciju i usluge, a stojimo Vam na raspolaganju i službi sa svojim stručnim timom uz preko 2 decenije iskustva u obavljanju poslova iz ove oblasti!

Sedište firme se nalazi u NOVOM SADU, mreža poslovnih jedinica obuhvata jedinice u SUBOTICI, HORGOŠU I BATROVCIMA. Na svim graničnim prelazima i ostalim gradovima Srbije imamo pouzdane saradnike i partnere, te u poslovima carinskog posredovanja pokrivamo teritoriju cele Srbije.

Naš tim čine profesionalci i licencirani carinski zastupnici, koji Vam pomažu u neometanom kretanju robe, ažurnom carinskom posredovanju, sigurnoj organizaciji transporta i pri sklapanju poslova.

Kada se nađete u situaciji da imate kupljenu robu u inostranstvu i želite da je prevezete do Vašeg mesta u Srbiji ili regionu ili pak obrnuto … kada želite da Vašu robu isporučite kupcu u regionu ili inostranstvu … obratite se našem SUINS timu i Vaš problem je rešen.

Naša obaveza je da Vam obezbedimo transport, pružimo Vam podršku oko kompletne pocedure slanja robe u inostranstvo ili slanja robe iz inostranstva ka Vama.

SUINS Vam obezbeđuje kompletnu podršku u međunarodnom i domaćem poslovanju. Pratimo Vas u poslovanju na način što se potpuno možete osloniti na nas i prepustiti nam organizaciju oko:

  • Carinjenja robe
  • Skladištenja robe
  • Svih vrsta transporta robe u domaćem okruženju
  • Svih vrsta transporta robe u međunarodnom okruženju
  • Svih pratećih elemenata koje prati logistika, transport, uvoz i izvoz …

Kompletna organizacija prevoza i transport robe je specijalnost našeg stručnog tima. Dovoljno je da nam kažete samo koja je vrsta robe u pitanju, da li zahteva poseban režim, gde se tačno nalazi i do kog tačno mesta treba da putuje i dobićete našu najbolju ponudu.

Mi organizujemo pojedinačni ili zbirni prevoz, odnosno:

  • Kamionski transport (kiperi, šleperi, cisterne, hladnjače itd.)
  • Avio transport (sa posebnim režimom ili bez)
  • Brodski transport kontejnerima (sa temperaturnim režimom, obični itd.)
  • Železnički transport roba (u rinfuzi, kontejnera itd.)

Ukoliko je potrebno da se izvrši skladištenje ili odlaganje robe na neko vreme, nudimo vam nekoliko lokacija magacinskih prostora širom Srbije.

Takođe, robe možemo smeštati u zavisnosti od vašeg zahteva za posebnim režimima roba, napr. robe koje zahtevaju hladnjače i temperature u minusu ili iznad samog nivoa nule, određeni temperaturni režim sa višim temperaturama, vlažnošću vazduha, pritiskom ili pak određenim vrstama prilaza zbog manipulacije i tako dalje.

Carinjenje i špedicija su naša specijalnost.

Sa više od 2 decenije prakse u ovim poslovima, pronalazimo najbolje rešenje za Vas i neometan protok robe roba ka inostranstvu ili iz inostranstva ka Vama.

Naša mreža saradnika, licenciranih carinskih agenata i zastupnika na svim graničnim prelazima u Srbiji Vam omogućava bezbedan, pouzdan i siguran transfer roba.

Uz carinske i špediterske usluge, nudimo i rešenja za osiguranje roba uz potreban konsalting oko uvoza ili izvoza.

Obratite nam se i naći ćemo najbolje rešenje za Vas!

GALERIJA

Suins doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Branka Bajića 12

21000 Novi Sad

TELEFON

060/055-16-55

060/055-16-70

060/055-16-51

021/210-08-18

021/639-34-16

E-MAIL

office@suins.rs