INFORMACIJE O FIRMI

Studio Namaste otvoren je 2015. godine u Beogradu sa idejom da neguje svoje klijente na potpuno prirodan, neinvazivan način, a sa rezultatima približno plastičnoj hirurgiji.
Širom sveta sve više kozmetičara i dermatologa traže rešenje da sa neinvazivnim metodama ostanemo što duže mladi i lepi. Trudimo se da pratimo svetske metode i da sa našim aparatima idemo u korak sa najboljim kozmetičarima i doktorima. Tretmani i aparati su u funkciji izlečenja kože kao i antiaging tretmani sa efektima koji su viljivi odmah.
Studio Namaste čini tim od pet stručnjaka sa tendencijom da broj zaposlenih raste. Negujemo kožu lica i tela sa organskom i prirodnom kozmetikom iz mora.

U prijatnom ambijentu studija Namaste možete se prepustiti raznovrsnim tretmanima koji su u potpunosti podređeni Vašim potrebama i problemu koji Vas muči bilo da se radi o licu, telu ili noktima

Usluge našeg salona:

Naš tim profesionalaca specijalizovanih za najmodernije metode nege tela, pruža Vam negu koju zaslužujete u prijatnom prostoru u kome je sva pažnja posvećena vama, osećaćete se kao kod svoje kuće.

Posetite nas i uverite u kvalitet rada i rezultate koje garantujemo.

GALERIJA

Studio lepote Namaste

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Lamartinova 19/1

11104 Beograd

TELEFON

069/265-64-99

011/409-56-49

E-MAIL

studionamaste2015@gmail.com

SAJT