Status Frigo

INFORMACIJE O FIRMI

Naša firma je vodeća u prodaji rezervnih delova za rashladne i klima uredjaje, na teritoriji južne Srbije . Pažljivo osluškujući Vaše potrebe, dugi niz godina, napravili smo odabir najkvalitetnijih komponenti za Vaše rashladne uredjaje.

Rezervni delovi poznatih svetskih proizvodjača na raspolaganju su vam sedam dana u nedelji, tokom čitave godine. U našoj ponudi je, takodje, široka paleta repromaterijala i kompletnog alata za popravku i montažu svih tipova rashladnih uredjaja.

Za Vaše lične potrebe, za potrebe Vašeg marketa ili firme vršimo uslugu servisiranja rashladnih uređaja, kao i projektovanje i izradu rashladnih komora svih namena. Mogućnost da odaberete visokokvalitetnu opremu za Vaš objekat uz konsultaciju sa našim stručnim i ljubaznim osobljem, biće vam pravo zadovoljstvo. Verujemo da su mnogi od Vas uspeli da se uvere u poslovnost i kvalitet usluga koje pružamo.

U vremenu ispred nas, nastojaćemo da zadovoljimo sve zahteve kupaca koji žele kvalitetnu i pre svega pouzdanu rashladnu opremu. Mi smo uvek tu, raspoloženi, da damo savet i pomognemo vam da napravite pravi izbor.

GALERIJA

Status Frigo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvode putnika bb

18000 Niš

TELEFON

063/416-410

018/428-40-20

E-MAIL

info@status-frigo.com

Podelite!