SOLIS NEKRETNINE DOO NOVI SAD

solis nekretnine poslovne strane

INFORMACIJE O FIRMI

SOLIS NEKRETNINE

je osnovana 1992. godine u Novom Sadu, Republika SRBIJA. Jedna je od prvih osnovanih kompanija takve delatnosti i od osnivanja se bavi posredovanjem u prodaji nekretninama na teritoriji Novog Sada, Srbije i cele bivše Jugoslavije. Zaposleni u agenciji SOLIS NEKRETNINE su oduvek posebnu pažnju poklanjali potrebama kupaca i prodavaca i njihovoj sigurnosti u procesu kupovine ili prodaje nekretnina.

Tokom svog postojanja kroz agenciju SOLIS NEKRETNINE je prošlo i u njoj naučilo posao posredovanja više stotina osoba zainteresovanih za ovaj interesantan, dinamičan i human posao. JEDNAKE ŠANSE ZA SVE je maksima na osnovu koje je ustanovljen sistem nagradjivanja agenata agencije SOLIS NEKRETNINE. Požrtvovanost, istrajnost, postojanost i pouzdanost koju gaje agenti agencije SOLIS NEKRETNINE ostvarujemo uz pomoć IDEJE i MISIJE oko koje se okupljamo…

KUPOVINA NEKRETNINE

Kupovina nekretnine je oduvek bio zahtevan i dugotrajan proces u kome je mnogo kupaca ostao uskraćen za nekretnine čija lokacija, površina, raspored, cena i kvalitet odgovaraju njihovim željama.

Kako bismo olakšali kupovinu, agencija SOLIS NEKRETNINE svojim klijentima preporučuje širok izbor nekretnina iz sopstvene ponude, vodeći pritom računa o traženoj lokaciji, površini objekta ili parcele, planiranom budžetu i drugim specifičnim zahtevima. Kupca na početku informišemo o stanju na tržištu nekretnina i cenama koje su postignute na željenim lokalitetima.

Nakon predstavljanja adekvatnih nekretnina, agencija će dogovoriti razgledanje izabrane nekretnine i učestvovati u pregovorima o uslovima kupovine. Iskusni i pouzdani menadžeri agencije SOLIS NEKRETNINE potrudiće se da, u skladu sa Vašim namerama i mogućnostima, postignu najpovoljniju cenu i pripreme svu dokumentaciju za sklapanje kupoprodajnog ugovora. Pronalaženje Vaše idealne nekretnine više neće biti dugotrajan i naporan proces, a agencija SOLIS NEKRETNINE će opravdati slogan:

PRODAJA NEKRETNINE

Prodaja nekretnine sastoji se iz niza postupaka za koje su potrebni informisanost na tržištu, poznavanje zakonskih odredbi i vreme neophodno za istraživanje i analizu da bi se došlo do trenutka sklapanja dobrog kupoprodajnog posla.

Agencija SOLIS NEKRETNINE Vas zastupa pri prodaji Vaše imovine osiguravajući procenu tržišne vrednosti nekretnine, pripremu i obradu materijala za marketinške aktivnosti, oglašavanje nekretnine na internet stranicama za prezentaciju potencijalnim kupcima, prikupljanje i proveru vlasničke dokumentacije te dogovara razgledanje Vaše nepokretnosti u Vama prihvatljivim terminima.

Uvažavajući sve Vaše zahteve u vezi prodaje nekretnine, stručni i licencirani menadžeri agencije SOLIS NEKRETNINE u razgledanje će dovesti ozbiljne kupce i pripremiti sve dokumente za sklapanje kupoprodajnog ugovora. SOLIS NEKRETNINE vode celokupan proces prodaje, a Vama omogućavaju prodaju nekretnine po najboljim uslovima.

POSREDOVANJE PRI PRODAJI NEKRETNINA PRAVNIH LICA

Agencija SOLIS NEKRETNINE bavi se posredovanjem pri prodaji nekretnina koje su u vlasništvu poslovnih subjekata – firmi koje vlasnici žele da prodaju.

Najčešće su to firme zemljoradničke delatnosti u Vojvodini koje poseduju obradivo poljoprivredno zemljište u površinama od više stotina ili hiljada hektara.

Da bi posao bio uspešno dovršen agencija SOLIS NEKRETNINE saradjuje sa stručnim licima berzansko – brokerskog i pravnog profila za savete u vezi kupoprodaje nepokretnosti.

Na taj način omogućavamo klijentima da posao kupoprodaje nepokretnosti koje su u vlasništvu pravnih subjekata završimo brzo, kvalitetno i uz poštovanje zakonskih regulativa Republike Srbije na zadovoljstvo obe zainteresovane strane.

http://www.solis-nekretnine.com

GALERIJA

Solis nekretnine Novi Sad

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvođanskih brigada 16

21000 Novi Sad

TELEFON

021/520-231

E-MAIL

solis.nekretnine@sbb.rs

Podelite!