Sinus Servis Sombor

INFORMACIJE O FIRMI

SERVIS ZA INFORMATIČKE USLUGE SINUS

Servis za informatičke usluge “Sinus”, Sombor je osnovan 1989. godine kada još uopšte nije postojala šifra te delatnosti. Od dana osnivanja pa do danas nismo menjali ni ime, ni delatnost. Danas po najnovijoj “klaud” tehnologiji razvijamo i održavamo integralni knjigovodstveni sitem pod nazivom “SINUS IKS

Integralni knjigovodstveni sistemi Srbija

Taj sistem je modularan, što znači da ne morate kupiti čitav sistem nego samo one module koji vama trebaju. Podrazumeva se operativni sistem windows. Kompletan IKS se sastoji iz sledećih modula: FIN (finansijsko knjigovodstvo) MAT (materijalno knjigovodstvo) RKT (robno knjigovodstvo – trgovačka roba i gotovi proizvodi) FAK (fakturisanje) KOS (knjigovodstvo i obračun osnovnih sredstava) KLD (knjigovodstvo i obračun plata/zarada) KUN (knjigovodstvo i obračun ostalih ličnih primanja) Podaci za obračun PDV-a se iz svih analitičkih knjigovodstva “slivaju” u finansijsko knjigovodstvo i tu imate sve u vezi PDV. Svi ovi moduli napravljeni su na bazi 40 godišnjeg iskustva profesionalnih knjigovođa.

Stare, dobre knjigovođe IKS neće razočarati, a mladima će pružiti priliku da nauče knjigovodstvo onako kako nam ga nalaže struka, a ne programeri (elektroinženjeri, matematičari, informatičari itd.). Svi programi snabdeveni su odgovarajućim uputstvom. Pored ovih čisto knjigovodstvenih programa imamo i program KKO (knjigovodstvo i obračun komunalnih obaveza) koji služi za obračun i fakturisanje komunalnih obaveza (voda, smeće, opštinske takse i naknade, samodoprinos, itd.). Reference imamo iz svih oblasti privrede i neprivrede. Pod neprivrednom podrazumevamo indirektne budžetske korisnike.

Indirektni budžetski korisnici koje sada imamo su: Osnovne i srednje škole, više i visoke škole, fakulteti i instituti, kulturni centri i biblioteke, zatim domovi zdravlja, bolnice, gerontološki centri i domovi penzionera, domovi učenika, centri za socijalni rad, mesne zajednice javna i javna komunalna preduzeća, opštinske uprave itd.

Servisno održavanje vršimo telefonom od 7 do 19 časova, održavanje putem daljinskog upravljanja (“tim vjuver”) od 7 do 15 časova, a po potrebi dolazimo i lično, pogotovo kod prve instalacije.

Za svaki program (modul) dajemo obuku od jednog radnog dana na licu mesta. Za obračun plata dajemo ubuku na licu mesta u trajanju jednog obračuna.

Za manje klijente (do 50 radnika) dovoljna je obuka od jednog radnog dana, za veće može biti 2 – 3 dana. Za one kojima obračun plate vrši njihovo ministarstvo imamo verziju koja preuzima te podatke i ubacuje ih u naš program posle čega dobijate ogromne prednosti u korišćenju podataka tog modula. Svi programi i obrasci su na ćirilici.

GALERIJA

SINUS SERVIS

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Apatinski put 53

25000 Sombor

TELEFON

025/423-673

E-MAIL

sinus@mts.rs

SAJT

Podelite!