Royal Detox Research D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Preduzeće ROYAL DETOX RESEARCH je nastalo logičkim sledom kao ogranak preduzeća koje se bavi proizvodnjom boja i drugih dekorativnih premaza najvišeg svetskog kvaliteta. Kako je princip poslovanja tog preduzeća bio uvek baziran na saradnji sa najboljim stručnjacima iz raznih oblasti radi postizanja najboljeg kvaliteta i, OBAVEZNO, najvišeg nivoa ekološke prihvatljivosti, vremenom se izdvojila želja za istraživanjem široke lepeze minerala.

To preduzeće je osnovano davne 1990. godine a istraživanja minerala su intenzivirana 2002. god. Kao jedan od rezultata, došao je i jedinstveni u svetu PATENT za boju koja detoksikuje i prečišćava vazduh u prostorijama do 99%.

Obzirom da je zajednički imenitelj oba preduzeća ZDRAV ŽIVOT u uslovima sveopšte zagađenosti, pokrenuta su istraživanja minerala i drugih prirodnih supstanci kako bi se kreirali, ispitali i napokon stavili u promet nejkvalitetniji dijetetski suplementi širokog spektra delovanja u zaštiti, prevenciji i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Taj način razmišljanja i dugo godina uspešne i korektne saradnje sa vrhunskim stručnjacima iz potrebnih i odgovarajućih oblasti, doveo je do toga da za PRIMARNI cilj odredimo istraživanje, obradu i FARMACEUTSKO ČIŠĆENJE ZEOLITA, svakako najkorisnijeg minerala nastalog prirodnim putem.

Godine truda su bile uspešne i osnovan je ROYAL DETOX RESEARCH koji već ima dva registrovana preparata na bazi ZEOLITA-CLINOPTILOLITA dok su još dva u procesu završnih ispitivanja i registracije.

GALERIJA

Royal Detox Research D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Pregrevica 152a

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

063/222-260

011/261-03-33

E-MAIL

info@zeo-lex.com

Podelite!