Rolostil

INFORMACIJE O FIRMI

Rolostil

Preduzeće “Rolostil” iz Bačke Palanke bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom pvc stolarije, garažnih vrata, pvc ograde, pvc stubova za vinograd, pvc cevi za plastenike, roletni, venecijanera i komarnika… Pogledajte neke proizvode iz našeg asortimana:

PVC ograda (plastična ograda)

Ljudi oduvek teže da ograde svoj posed, da bi se obeležilo imanje. Danas se ograda koristi više iz estetskih razloga. Ograde su bile građene od raznih materijala: drvo, gvožđe, beton, živa ograda, ili kombinacijom dva ili više materijala, i zahtevale su redovno i nekada komplikovano održavanje. Bilo kako bilo postavljanjem lepe i kvalitetne ograde vašu kuću ili posed možete učiniti još lepšim, i ako uz to ne zahteva često i komplikovano održavanje – onda je PVC (plastična) ograda prava stvar.

PVC (plastični) letnjikovac

Kada dođe lepo vreme svi tražimo opuštanje i odmor na svežem vazduhu, u društvu porodice, prijatelja i okruženi prirodom. Jedan od načina da budete na otvorenom i okruženi prirodom, ali i da niste direktno izloženi vremenskim uticajima je plastični letnjikovac. Unutar letnjikovca ste zaštićeno od vreline sunca ili blage kiše i možete uživati u igri sa decom, čitanju omiljene knjige, druženju sa prijateljima, …

PVC stolarija (plastični prozori i vrata)

PVC stolarija obezbeđuje odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju, a samim tim i značajnu uštedu energije. Naša plastična stolarija izrađena je od petokomornog “KOMMERLING” profila, izopan stakla i nemačkog SIGENIA okova. Sama konstrukcija od koje je sastavljena PVC stolarija – pet komora i vakumirano staklo – garantuju zvučnu i toplotnu izolaciju. Ugrađivanjem nemačkog okova u konstrukciju stolarije ovakva plastična stolarija dobija neophodnu čvrstinu i potreban kvalitet mehanizama za otvaranje i zatvaranje elemenata stolarije.

GALERIJA

Rolostil

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvode Živojina Mišića 237

21400 Bačka Palanka

TELEFON

021/751-112

E-MAIL

Podelite!