INFORMACIJE O FIRMI

Firma Ribbon commerce d.o.o. osnovana je 1995 godine po uzoru na svetske kompanije koje se bave profesionalnom reciklažom tonera za laserske štampače i fotokopire kao i ribona za matrične štampače.

Početna delatnost firme je bila profesionalna reciklaža tonera za laserske štampače i servis laserskih i matričnih štampača, fotokopira i ostale biroopreme.

Prateći svetske trendove gde je štednja i ekološka zaštita imperativ, ponudili smo  i našim firmama mogućnost da reciklažom tonera uštede znatna finansijska sredstva, a ne  izgube na kvalitetu štampe.

U našem servisnom centru godišnje se popravi i remontuje veliki laserskih i matričnih štampača i fotokopira i popriličan broj ostale biroopreme gde se ugrađuju isključivo originalni rezervni delovi, a serviseri su završili određene obuke prateći tehnološki razvoj istih.

Na lageru uvek postoji respektabilna količina rezervnih delova, tako da je vreme popravke na bilo kojem Hp, Lexmark  ili Canon laserskom štampaču, izuzetno kratko. Fotokopiri marke Canon su nam prioritet za koje posedujemo izuzetan lager rezervnih delova koji nam omogućava kvalitetnu i brzu popravku. Klijentima kojima je neophodan računar, laserski štampač ili fotokopir naš servisni centar besplatno daje na korišćenje drugi dok se njihov popravlja.

Uvođenjem fiskalnih kasa  postali smo lider na našem tržištu i ovlašćeni distributeri i serviseri vodećih domaćih proizvođača.

Prateći zahteve tržišta neprestano smo se razvijali tako da nakon 19 godina postojanja od početnih 3 zaposlena danas brojimo15 zaposlenih i poslujemo u našem poslovom prostoru od 250m2 u Balkanskoj 30.

Ribbon, partner koji garantuje i štedi Vaš novac.

Pored naše početne i osnovne delatnosti profesionalne reciklaže tonera za laserske štampače i servisom računara, laserskih i matričnih štampača, fotokopira i ostale biroopreme prateći zahteve tržišta, uvrstili smo u ponudi kancelarijski potrošni materijal koji se odnosi na:

Tonere za laserske štampače i fotokopire i Ink jet kertridže, ribone                                               
Fotokopire marke Canon ,telefone, telefakse i centrale marke Panasonic,
Laserske i matrične štampače
Računare, i PC kozmetiku (zvučnici, tastature, miševe, web kamere…),
Papir za laserske i matrične štampače i fotokopire,
CD i DVD, USB Fleš, memorijske kartice… ,

Poslovni uspeh firme Ribbon je rezultat prihvatanja svetskih standarda, inovacija i poslovnih vizija što je rezultiralo izuzetnim uspehom jer smo postali HP i LEXMARK partneri za Srbiju. Stalnim ulaganjem i inventivni, tehnološki i kadrovski potencijal, upravljanje organizacijom, kao i profesionalnim odnosom i korektnim poslovanjem.

GALERIJA

Ribbon-Commerce D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Balkanska 30

34000 Kragujevac

TELEFON

063/610-988

034/302-150

E-MAIL

office@ribbon.rs