INFORMACIJE O FIRMI

Možemo se pohvaliti bogatim voznim parkom koji čine udobna i tehnički besprekorna vozila vodećih svetskih proizvođača. Naše stručno i ljubazno osoblje poseduje dugogodišnje iskustvo u ovom poslu, što garantuje efikasan i brz proces iznajmljivanja vozila.

Naša visoko kvalitetna vozila su tehnički besprekorno ispravna i opremljena najsavremenijom opremom kako bi Vaša vožnja bila udobna i prijatna. Većina vozila poseduje dizel agregat, a u našoj ponudi nalazi se i dosta vozila sa automatskim menjačem. Svi korisnici usluga rent a car agencije IN moraju posedovati vozačku dozvolu najmanje tri godine, važeću ličnu kartu ili pasoš, kao i validne brojeve fiksnog i mobilnog telefona.

Prilikom iznajmljivanja vozila nije potrebno ostaviti depozit, a najkraći period za iznajmljivanje vozila je 24 časa (jedan dan). Bez obzira na broj dana na koji se iznajmljuje vozilo kilometraža je neograničena, a za dugoročne najmove odobravamo posebne cene i popuste. Plaćanje se vrši odmah pri preuzimanju vozila, a u opticaju su internacionalne kreditne kartice – Mastercard, American Express, Visa, gotovina, kao i plaćanje preko za ručna za pravna lica.

Iznajmljivanje i vraćanje vozila moguće je izvršiti u našoj poslovnici u Inđiji, kao i na aerodromu Nikola Tesla-

Takođe, za najmove preko 7 dana vršimo dostavu vozila na aerodrom, autobusku ili železničku stanicu. Ukoliko su Vam potrebni sedište za dete, GPS navigacija ili krovni kofer za duža putovanja, oni se mogu BESPLATNO preuzeti u našoj agenciji.

http://www.rentacarindjija.com/

GALERIJA

RENT A CAR IN

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Stevana Sremca 67

22320 Indjija

TELEFON

062/84-19-199

E-MAIL

info@rentacarindjija.com