QUINCE FLOWER CVEĆARA

INFORMACIJE O FIRMI

Svako od nas veruje u bajke i nada se srećnom kraju. Od svog prvog otvaranja 2002. cvećara u Sarajevskoj ulici, sada poznata kao Quince Flower važi za mesto gde bajke mogu postati stvarnost. Postajemo brend sa svima vama koji želite da budete jedinstveni i drugačiji, kao i naši aranžmani i buketi.

Iza nas stoje godine iskustva, a i dalje smo u potrazi za novim idejama. Naša vizija je da svojim klijentima omogućimo da se osećaju kao u bajci. Mi se ugledamo na svetske standarde i učimo od najboljih. Koncept našeg rada je unikatnost jer se mi razlikujemo i ne želimo ponavljanja. Odabrati pravi cvet ili aranžman za određenu priliku ponekad stvarno predstavlja pravi izazov. Zavisno od prilike, Quince Flower za vas izrađuje jedinstvene cvetne aranžmane od najrazličitijih vrsta cveća. Kada su u pitanju teški trenuci u životu, potreban vam je neko na koga sa sigurnošću možete da se oslonite.

Koristimo svoju profesionalnost i ljubaznost kako bi vas posavetovali koje sveće je adekvatno za svaku priliku. Izradićemo za vas najlepše cvetne aranžmane, bukete, suze ili vence. U našoj ponudi se nalazi najveći izbor rezanog cveća i ukrasnih biljaka koje će ulepšati vaš prostor.

Budućim mladama nudimo mogućnost da za svoj svečano dan izaberu upravo ono o čemu maštaju. U skladu sa vašim željama, izradićemo jedinstven bidermajer kao i kompletnu cvetnu dekoraciju koja će upotpuniti vašu bajku.

Pored jedinstvenih i unikatnih cvetnih aranžmana, Quince Flower vam nudi veliki izbor finih slatkiša i pića, u elegantnom pakovanjima kako bi obradovali vaše članove porodice, prijatelje ili voljenu osobu.

Quince Flower vrši dostavu cveća, buketa, saksijskog cveća, čokolada i pića, na željenu adresu širom Srbije.

Tu smo Za najvažnije datume….I svakodnevne praznike…Za izuzetne prilike…I izuzetne osobe…Za male pažnje…I velika slavlja…

http://www.dunjincvet.com

GALERIJA

QUINCE FLOWER CVEĆARA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Sarajevska 45

11000 Beograd

TELEFON

060 6666-360

E-MAIL

office@dunjincvet.com

Podelite!