Prežo DOO

INFORMACIJE O FIRMI

Prežo DOO

 Građevinsko molersko fasaderska radnja Prežo već dugi niz godina,od 2013., kroz porodičnu tradiciju uspešno pruža usluge kompletne izrade fasada i molerskih radova.

Obrada spoljnih zidova zgrade – fasade, vrši se u dva sloja. Prvi osnovni sloj (grund) nabacuje se preko površine koja se obrađuje i ona mora biti čista, određene čvrstoće i dovoljno hrapava da bi se omogućila trajna veza osnovnog sloja za površinu koja se obrađuje, a završni sloj mora biti trajno vezan za grund.
Pre nanošenja osnovnog sloja sve eventualne žice (za oplate greda ili stubova) treba odstraniti, kako bi se izbeglo prenošenje korozije na završni sloj, a samim tim i fleke na fasadi. Sve izvedene površine moraju biti potpuno ravne, vertikalne, gde je potrebno horizontalne, kose ili oble. Profili ili uglovi moraju biti sa oštrim ivicama, izrađeni tačno prema predviđenom obliku.

Fasade su ogledalo kuce/zgrade. Mi ih radimo godinama, a evo i koje vrste fasada radimo:

  • lasikčne fasade
  • stiropor fasade
  • demit fasade
  • termo fasade
  • silikonske fasade
Što se tiče molerskih radova pružamo sledeće usluge:
  • Krečenje (krečenje privatnih i poslovnih objekata, lokala svim vrstama boja – poludisperzivnim, perivim, akrilnim i bojama za specijalne namene).
  • Molerski radovi (krečenje površina sa predhodnom kompletnom pripremom – gletovanjem, ispravljanje ivica i ćoškova, ugradnja zaštitnih lajsni na ivicama, šmirglanje zidova, saniranje problema vlage, budje, pukotina, skidanje starih slojeva boje)
  • Dekoracije zidova (italijanske i ostale dekorativne tehnike – špatolato, stuco mermer, travertino romano)
  • Lepljenje tapeta (lepljenje svih vrsta tapeta i fototapeta na svim površinama)
  • Gipsani radovi (izrada pregradnih zidova, spuštenih plafona, zvučne i toplotne izolacije, vatrootporni sistemi, ugradnja dekorativnih lajsni).
Sve veću ulogu u adaptaciji i izgradnji stambenih i poslovnih objekata imaju sistemi za suvu građu. Za razliku od starih modela gradnje, ovi novi  sistemi gradnje su vrlo fleksibilni i dozvoljavaju višestruku primenu. Možemo reći da nema granica u primeni gipsa, tako da samom ugradnjom gipsanih ploča i izvođenjem gipsanih radova možete kreirati svaki enterijer koji zamislite. Kombinacijom oblika i vrsta gipsanih elemenata može se ostvariti sve želje i zamisli investitora ili arhitekte.
Za ovaj vremenski period koji radimo ostvarili smo veliki broj zadovolnjih klijenata i uvek smo spremni da i Vas dodamo na tu listu pružajući vam kvalitet,znanje i iskustvo. Vaš Prežo DOO Bačka Palanka.

GALERIJA

Prežo DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Semberska 8

21400 Bačka Palanka

TELEFON

032/80-16-719

021/751-325

E-MAIL

milutinovićprezo@gmail.com

SAJT

Podelite!