INFORMACIJE O FIRMI

SMKR-SAŠA D.O.O.-Klanica Kudra

Već dve decenije proizvodi Klanice Kudra krase trpezu zahtevnih domaćih potrošača.

Posedujemo sopstveni  pogon za preradu mesa, a postali smo jedan vodećih proizvođača mesnih prerađevina na ovim prostorima zahvaljujući našem opredeljenju za stalno ulaganje u proizvodne kapacitete i moderne tehnološke postupke.

Proizvodnja u našim pogonima je zasnovana na novoj tehnologiji i savremenim uređajima, a naši stručnjaci u preradi mesa konstantno rade na osmišljavanju novih mesnih prerađevina, sa ciljem izrade što kvalitetnijeg i kupcu prilagođenog proizvoda.
U našem asortimanu od preko 200 različitih prerađevina, svako može za sebe naći nešto odgovarajuće. 

 Prave se: suhomesnati proizvodi, fermentisane suve kobasice, slanine,dimljeni proizvodi, barena kobasica sa komadima mesa, grubo usitnjena barena kobasica, kuvane kobasice, konzerve od usitnjenog mesa, konzerve od mesa u komadima.

 Sirovine koje se koriste u procesu proizvodnje su od svinja i goveda koja se nabavljaju sa farmi za uzgajenje stoke pa se samim tim strogo vodi računa o kvalitetu iste. Za ostale sirovine i sav repromaterijal kao i ambalažu, radi se sa proverenim firmama koje za svoje proizvode garantuju sa atestom.

Od 2008. godine poseduje sertifikat HACCP standard nemačke kuće TÜV. Takođe, dokaz o kvalitetu su brojne nagrade dobijene na Novosadskom sajmu.

Naši proizvodi: 

Sveže meso

Juneće meso

Svinjsko meso

Ostalo sveže meso

Jela od mesa

Kobasice

Barene kobasice

Kuvane kobasice

Fermentisane kobasice

Mesni hlebovi

Salame

Dimljeni proizvodi

Slanine

Suhomesnati proizvodi

 

Našu ponudu možete pogledati na našem sajtu:

http://www.klanicakudra.com/

GALERIJA

SMKR-Saša D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Đure Domonji 56

22300 Stara Pazova

TELEFON

064/824-67-04

022/312-238

022/363-032

E-MAIL

smkrsasa@gmail.com