Poljoprivredno gazdinstvo Stanisavljević

INFORMACIJE O FIRMI

Poljoprivredno gazdinstvo Stanisavljević 

Prvi proizvod iz današnje široke palete proizvoda za čiji kvalitet garantuje porodica Stanisavljević je vakumirani kupus. Iz ovog programa su se posebno izdvojili listovi kupusa, prvi na našem tržištu, spakovani u kvalitetnoj ambalaži po visokim standardima. Pakovanje sadrži 20 komada listova male, srednje ili najveće veličine.
Godinu dana kasnije proizvodnja je proširena domaćom turšijom, koja se pakuje u teglama različitih veličina. Poverenje koje smo sticali godinama zasnovano je na starom receptu naših baka, uz poseban odabir kvalitetnog povrća.
2011. godine započinje proizvodnja aronije koja je zasadjena na površini od 1 Ha. Uzgajanjem aronije uspeli smo da stvorimo nove proizvode kao što su: matični sok, sirup od matičnog soka, čaj, kompot i slatko od aronije. Zahvaljujući matičnom soku od aronije sa moćnim prirodnim sastojcima ostvarili smo dugogodišnji cilj, stvaranjem čašice pune zdravlja nama i našoj deci.
2014.godine smo se još više približili prirodi i zasadili voćnjak višanja, kao i formiranjem košnica od 50 pčelinjih društava za proizvodnju meda. Branjem i posebnim odabirom plodova višnje dobijamo još dva proizvoda, kao što su sušena višnja i koncentrovani sok od višnje.
Naše proizvode možete naći na Banjičkoj pijaci, Crnotravska br: 10/1, tezga br: 380, 381, 356 i 357.

Poverenje velikog broja kupaca opravdavamo zadovoljavanjem njihovih želja, potreba i ukusa

GALERIJA

Poljoprivredno gazdinstvo Stanisavljević

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Milana Bartoša 26G/11

11231 Rakovica - Beograd

TELEFON

060/479-16-85

064/479-16-85

E-MAIL

dobri.stanisavljevic59@gmail.com

Podelite!