Pest experts doo

INFORMACIJE O FIRMI

Pest experts doo

Kompanija Pest Experts nastala je sredinom 2014. godine, a bavi se proizvodnjom i prodajom preparata protiv hodajućih i letećih insekata, kao i prodajom opreme za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Takođe, zastupamo i nekoliko stranih proizvođača opreme za DDD, kao i raznih vrsta zamki za insekte i glodare.

U našoj ponudi nalaze se vrlo efikasni proizvodi za suzbijanje bubašvaba, ali i drugih vrsta insekata koji ugrožavaju Vaš dom ili poslovni prostor. Ukoliko želite da se na efikasan način otarasite ovih nepoželjnih gostiju, kompanija Pest Experts predstavlja Grom gel za bubašvabe (na bazi fipronila – 0,05%). Ovaj trenutno najefikasniji proizvod na našem tržištu efikasan je za uništavanje bubašvaba svih vrsta.

Grom gel je biocidni gel namenjen suzbijanju smeđe bubašvabe u zatvorenim prostorima, a efikasnost pokazuje kako na nimfe, tako i na odrasle jedinke. Ovaj gel se može koristiti za efikasno unuštavanje bubašvaba u:

– stambenim objektima (uključujući i kuhinjske prostorije)
– prostorijama za obradu i skladištenje hrane, pogonima za proizvodnju hrane, restoranima, magacinima, skladištima i maloprodajnim objektima
– poslovnim prostorima
– javnim objektima – hotelima, prodavnicama, fabrikama, radionicama
– javnim prevoznim sredstvima, uključujući i avione.

GALERIJA

Pest experts doo

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Pilota Mihaila Petrovića 19

11090 Beograd

TELEFON

060/020-85-01

060/020-85-02

060/020-85-05

011/844-01-19

E-MAIL

office@pest-experts.rs

Podelite!