INFORMACIJE O FIRMI

Ornament servis je porodična firma osnovana 2005. godine. Od tada pa do danas postali smo jedan od lidera u proizvodnji i ugradnji PVC stolarije i staklarije.

Koristeći najsavremenije tehnike izrade pod strogo kontrolisanim uslovima, predvođeni visoko stručnim timom proizvodimo PVC stolariju visokog kvaliteta prema Vašim željama, ispunjavajući i najteže zahteve uz garanciju kvaliteta proizvoda i radova.

2011. godine ORNAMENT SERVIS je raširio svoj delokrug i na izvođenje građevinskih radova, a posebnu pažnju dali smo na dokazano najbolji sistem gradnje „ključ u ruke“. Kao kvalifikovani stručni proizvođač pri izradi PVC stolarije koristimo sisteme jednog od vodećih svetskih proizvođača profila TISSEN sa licencom Tissena i profila WEISS u kombinaciji sa visoko kvalitetnim okovima austrijske firme Schuring.

Prilikom zastakljivanja u standardnoj strukturi koristimo termopan staklo 4+16+4 izuzetne toplotne i zvučne izolacije. Svi materijali poseduju sertifikate i ateste o kvalitetu. Garantujemo Vam i kvalitetnu izradu izolacije fasade i tavanice, kao i kvalitetno zidanje samog objekta po sistemu ključ u ruke, od dozvole za gradnju do uknjižbe objekta. Već pri prvom susretu garantujemo Vam stručno savetovanje po svim pitanjima vezanim za prozore, vrata i građevinske radove – od projektovanja i sigurnosti do toplotne i zvučne izolacije. Odgovarajući servis prati Vas pre i posle ugradnje. Kvalitet u svakom pogledu. 

ORNAMENT SERVIS za svoje kupce želi biti inovativan, pouzdan i snažan partner. Partner koji nudi visok kvalitet po tržišnim i korektnim uslovima. Saradnja se ne ograničava samo na optimalnu proizvodnju i čistu gradnju i montažu, nego smo uvek tu i da našim kupcima pružimo savetovanje i perfektan servis. 

Naši stručni saradnici na području građevine i proizvodnje i ugradnje PVC stolarije izvršiće i Vaš nalog s posebnom pažnjom. Za sve dodatne informacije, predloge ili savete naš tim Vam stoji na raspolaganju. Sva Vaša pitanja možete nam postaviti i putem ovog sajta na koja ćemo Vam sa zadovoljstvom odgovoriti.

GALERIJA

Ornament-servis D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Đorđa Natoševića 30

24000 Subotica

TELEFON

024/571-813

024/525-643

064/055-33-44

E-MAIL

office@ornamentservis.co.rs