Optičarska radnja Friends & Family

INFORMACIJE O FIRMI

Optičarska radnja Friends & Family

Optičarska radnja  Friends & Family  osnovana je 2008 godine u Beogradu. 

Friends & Family nudi:

       – besplatnu kontrolu vida
       – konsultacije se sa oftamologom koji će vam dati sve potrebne informacije o vašem oku i rado odgovoriti na sva vaša pitanja
       – maloprodaju i ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva, najvećih svetskih brendova.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata.

Optiku „Friends & Family“ čine tri optičarske prodavnice, u Krnjači, Višnjičkoj Banji i Karaburmi. Cilj naših optika je „SVE NA JEDNOM MESTU“, pa tako naše usluge uključuju kontrolu dioptrije, savet i prodaju dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje sočiva, kao i obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima.

Realizacija izrade naočara kao i nabavke sočiva je u najkraćem mogućem vremenskom intervalu. Optički proizvodi (dioptrijski okviri kao i sunčane naočare) u ponudi su visokog kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike, sa kojima optika „Friends & Family“ ima tradicionalno dobre odnose.

Dugoročni cilj očne kuće je da uspostavi profesionalno-efikasne odnose sa svojim klijentima vodeći računa o njihovim potrebama, štedeći pritom njihovo dragoceno vreme i novac.

GALERIJA

Optičarska radnja Friends & Family

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Grge Andrijanovića 2

11060 Palilula - Beograd

TELEFON

060/324-22-10

069/715-792

011/275-83-20

011/271-72-44

E-MAIL

ffoptika@gmail.com

Podelite!