NEW CITY BREAK 011

INFORMACIJE O FIRMI

Hostel City Break je udoban nov gradski hostel na odličnoj lokaciji(na samo dve tramvajske stanice od autobuske i železničke stanice) u centru Beograda namenjen za smeštaj backpackera, turista, poslovnih ljudi, mladih i svih onih koji u naš grad dolaze sa osmehom. Ako želite da otkrijete gostoprimstvo Beograda, šarmantan i veličanstveni grad noćnog života, bogate istorije i dobrog izgleda i dobrih ljudi, City Break Hostel je savršena polazna tačka za to.Prijateljska atmosfera, sjajna ponuda i brojni besplatni sadržaji, besprekorna čistoća i ljubazno osoblje će učiniti sve da se osećate kao kod kuće.

Lokacija našeg hostela omogućava Vam da dođete do glavnih gradskih atrakcija pešice, osetite i otkrijte Knez Mihajlovu ulicu – pešačku zonu i šoping raj (12-15 min hoda),Kalemegdan srednjevekovna tvrđava i park (20 min hoda), Hram Svetog Save najveći pravoslavni hram na Balkanskom poluostrvu (10 min hoda), Slavija skuer (5 min hoda), jedan od najvećih parkova u Beogradu Tašmajdan (5 min hoda), Muzej Nikole Tesle (2 minuta hoda).Pored mogućnosti da idete okolo pešaka i videti mnoge znamenitosti Beograda, u ulici u kojoj Citi Break Hostel je i okolnim ulicama prolazi veliki broj tramvaja i autobuskih linija koja Vas za samo nekoliko minuta vožnje mogu odvesti ka svim delovima Beograda.U našem komšiluku, možete pronaći sve neophodne sve što je neophodno za prijatan boravak u Beogradu – restorane, klubove, kafiće, supermarkete, fast-food restorane, pekare, prodavnice, kao i menjačnicu, banake, bankomate, apoteke i poštu. Hostel City Break ima sest spavaćih soba, dnevni boravak i tri kupatila i može da primi maksimalno dvadeset gostiju.Biće nam veliko zadovoljstvo da Vam upoznamo i pomognemo da upoznate naš prelepi grad.

City Break Hostel je dupleks na V spratu stambene zgrade, i sastoji se od sest odvojenih spavaćih soba, četiri od njih se nalaze na donjem a dve na gornjem spratu. City Break Hostel ima tri kupatila, dva od njih se nalaze na donjem spratu (jedno za muškarce i jedno za žene) i jedno na gornjem spratu.Dnevna soba na donjem spratu ima kompletno opremljenu kuhinju.Na ulazu u hostel nalazi se mala terasa na kojoj je dozvoljeno pušenje.Centralnim grejanjem su obuhvaćene sve sobe i kupatila u hostelu. Wi Fi inetrnet je dostupan 24 h u svim prostorijama i besplatan je za goste hostela. U dnevnoj sobi se nalazi uslužni desk top racunar sa inetrnet konekcijom koji je dostupan gostima hostela besplatno.

GALERIJA

NEW CITY BREAK 011

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Beogradska 41

11000 Beograd

TELEFON

062/636-442

062/636-461

E-MAIL

info@citybreakhostel.rs

Podelite!