MSN GROUP JAGODINA

INFORMACIJE O FIRMI

MSN Group je Firma sa sedištem u Jagodini, odakle sa nekoliko lokacija obavlja svoje poslove u oblasti gradjevine, nege i održavanja automobila, higijene kuća, lokala, poslovnih objekata.

Firma se vodi principima Toyota motors-a, koja koristi  каizen ,što znači „unapredjenje“.Reč usvojena iz Japanskog jezika која se odnosi na filozofiju ili praksu usmerenu ка kontinuiranom poboljšanju i napretku sfera proizvodnje, ineženjeringa i poslovanja.

Tako i Firma teži ka konstantnom napretku u svakoj od svojih poslovnih grana, sa vizijom i željom da pruži što kvalitetniju uslugu na zadovoljstvo mušterija i ljudi sa kojima saradjuje.

Firma MSN Group dela na nekoliko različitih frontova, koji zajedno čine celinu tj. Grupu.

MSN Deko

Firma MSN Deko se bavi izradom štampanih betona i zidova i uredjenje dvorišta. Kao i proizvodnja dekorativnog kamena i dekorativnih elemenata od betona.

Auto perionica MSN

Autoperionica MSN se bavi dubinskim pranjem enterijera automobila. U sklopu perionice se nalazi i kafić u kome mozete da se opustite

Tepih servis MSN

U sklopu autoperionice, FIrma MSN Group takodje poseduje i tepih servis. Tepih servis nudi besplatno preuzimanje i dovoženje tepiha, skidanje fleka sa tepiha i susenje.

http://www.msngroup.rs/

GALERIJA

MSN GROUP JAGODINA

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kneza Milosa 84

35000 Jagodina

TELEFON

062/782-062

062/522-062

E-MAIL

office@msngroup.rs

Podelite!