Mrezga Otkup i prodaja oraha

INFORMACIJE O FIRMI

Za više od 15 godina trgovine orasima naučili smo mnogo. O sortama, kvalitetu, čuvanju oraha, načinu pakovanja, upotrebi… O debljini ljuske, zrelom i zdravom jezgru, osobinama dobrih berbi…

Nalazimo se u selu Bukovču, kod Jagodine. Na znanju i poštenju izgradili smo poverenje, i proširili mrežu kupaca i poslovnih partnera u sve krajeve Srbije.

Kod nas možete nabaviti orahe za vaše prodavnice, poslastičarnice, restorane, hotele… ili za ličnu upotrebu. Na raspolaganju smo Vam za svaki dogovor.

Ukoliko imate kvalitetne orahe koje želite da prodate, obratite nam se. Mrezga vrši otkup pod veoma povoljnim uslovima.

Danas naučnici potvrđuju da je orah izvor najvrednijih sastojaka, zbog čega se preporučuje kao hrana, lek, kozmetičko sredstvo.

U srpskoj istoriji, običajima, kuhinji… orah je vekovima zauzimao centralno mesto. Bio je i ostao simbol plodnosti, izobilja i blagostanja. Zato smo izabrali da poslujemo pod imenom Mrezga. Mrezga je stara reč za jezgro oraha, koju ćemo sačuvati od zaborava. Zajedno sa Vama.

Vršimo otkup oraha, očišćenih i neočišćenih, uz isporuku i uslove plaćanja po dogovoru. Više od 15 godina naše saradnje sa proizvođačima garant su dobrih poslovnih odnosa, na načelima poštenja i najbolje prakse.

Ako želite da prodate orahe, javite se da se dogovorimo. Nalazimo se u selu Bukovče kod Jagodine i poslujemo sa pravnim i fizičkim licima sa teritorije cele Srbije

Mrezga prodaje domaće očišćene orahe visokog kvaliteta. Kako bismo izašli u susret svim Vašim potrebama, nudimo pet veličina pakovanja za prodaju oraha – od 1, 5, 10, 15 i 30 kilograma.

Ukoliko želite neočišćene orahe, javite se. Pokušaćemo da ih na tržištu za Vas obezbedimo od naših odabranih dobavljača.

http://orahmrezga.com

GALERIJA

Mrezga

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Bukovče bb

35000 Jagodina

TELEFON

064/159-1549

E-MAIL

petrovic@orahmrezga.com

Podelite!