MILSTONE DOO BEOGRAD

INFORMACIJE O FIRMI

Tradicija rada u kamenu koja se neguje već drugu generaciju, uvodjenje najsavremenijih tehnologija i obuka kadrova u Italiji učinili su da se izdvojimo iz mase i postanemo moderna firma sa velikim iskustvom. O tome govore ostvareni veliki projekti vila, rezidencija, hotela, bazena, manastira, crkvi…

Naš proces rada, posle usvajanja projekta, počinje uvozom mermera, granita ili drugog kamena. Naši stalni dobavljači su firme iz Italije:MARMI DI CARRARA, NIKOLAUS BAGNARA, MARGRAF, ANTOLINI, kao i dobavljači iz Indije, Španije, Kine i drugih zemalja. Na osnovu dugogodišnje saradnje stekli smo pravo na povlašćene, najniže cene kod dobavljača, te uvozimo isključivo prvu klasu kamena sa sertifikatom i garancijom kvaliteta.

Nakon uvoza, izrade 3D animacija, crteža i krojnih lista počinje proces proizvodnje na najsavremenijoj opremi, koja omogućava veliku preciznost u radu. Izrezani komadi uvek se probno slažu u radionici a kod reljefa i intarzija u finalnoj fazi dolazi do izražaja vredna ruka naših vajara i majstora.

Iskusni tim montažera garantuje uspešan završetak našeg rada.

U obradi i montaži koristimo visoko kvalitetne materijale firmi  MAPEI i TENEX iz Italije.

Da bi mermer generacijama zadržao svoju lepotu i sjaj, za zaštitu od fleka, masnoće, vode i grafita preporučujemo proizvode svetski poznate firme FILA i BELINZZONI.

U realizaciji naših projekata pored iskusnog tima inženjera i majstora, učestvuje i tim mladih ljudi koji vladaju veštinom rada na računaru, te projektuju i rade na Computer Numerical Control mašini.

Uspešnosti naših projekata svakako doprinosi saradnja sa Gradjevinskim fakultetom u Beogradu, kao i sa projektim biroima i renomiranim arhitektima.

Naš cilj su odlični radovi u mermeru, granitu, onixu, travertinu…

Krajnji cilj svakog našeg projekta je da prevazidjemo očekivano zahvaljujući veštini, tehničkoj opremljenosti i razradi projekta do najsitnijeg detalja, počev od izrade crteža do konačne montaže.

http://www.milstone.rs

GALERIJA

MILSTONE DOO BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Džordža Vašingtona 38A

11102 Beograd

TELEFON

063/333-650

063/205-053

E-MAIL

milena.mitic@milstone.rs

Podelite!