Messer Tehnogas AD

INFORMACIJE O FIRMI

Messer Tehnogas, kao deo Messer Group od 1997. godine, vodeća je kompanija za proizvodnju i promet industrijskih, medicinskih i specijalnih gasova i prateće opreme, kao i opreme za sečenje i zavarivanje, na teritorijama Srbije i Crne Gore, sa proizvodnim pogonima i punionicama u Beogradu, Smederevu, Boru, Pančevu, Nišu, Kraljevu, Novom Sadu i Odžacima u Srbiji,Petrovcu u Crnoj Gori, i više od 70 prodajnih centara širom zemlje. Messer Tehnogas poseduje sopstvenu službu inženjeringa, ekipe za montažu i tehnički servis i preko 50 cisterni i kamiona, garantujući tako svojim kupcima tehničku i logističku podršku 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Naši proizvodi se primenjuju u skoro svim granama industrije i našom stručnošću i specifičnim veštinama podstičemo razvoj i poboljšanje procesa u industriji čelika i metala, metalurgiji, hemijskoj i petrohemijskoj industriji, industriji hrane i pića, farmaceutskoj industriji, automobilskoj industriji, industriji elektronike, medicini, kućnoj nezi, sečenju i zavarivanju, obradi vode i eokolgiji i naučnim istraživanjima.

Na raspolaganju su različite metode dostave: komprimovani gas u bocama, tečni u cisternama i trajlerima, ili instalacija postrojenja na lokaciji kupca. Zajedno ćemo pronaći  rešenje koje najbolje odgovara zahtevima vaše kompanije. Naši proizvodi, zanje i veštine u službi su vašeg uspeha.

Messer Tehnogas AD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Banjički put 62

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

011/353-72-00

011/353-72-91

E-MAIL

uprava@messer.rs

Podelite!