MEDELLIN CAFFE & LIGHT BAR BEOGRAD

INFORMACIJE O FIRMI

KLUB LIGHT BAR

NALAZI SE U NEPOSREDNOJ BLIZINI FILOLOSKE GIMNAZIJE I PIJACE ZELENI VENAC.

OPREMLJEN JE SAVREMENOM RASVETOM I OZVUCENJEM. POVRSINA KLUBA JE OKO 250 M2, A KAPACITET JE DO 500 GOSTIJU. KLUB IMA DVA ULAZA STO GA CINI KRAJNJE BEZBEDNIM ZA NEPREDVIDJENE SITUACIJE. PO POTREBI IMA 1 ILI VISE AKTIVNIH SANKOVA. UDOBNI SEPAREI ILI VISOKA I NISKA SEDENJA SU PRAVO MESTO DA NAKON DUZEG IGRANJA POPIJETE VASE PICE. KLUB IMA PROFESIONALNO OBEZBEDJENJE, BARMENA, DJ-A I FOTOGRAFA. NEDAVNO JE KOMPLETNO RENOVIRAN.
VASU ZURKU-PROSLAVU KOD NAS MOZETE ORGANIZOVATI SVAKOGA DANA U GODINI SA VASIM ILI NASIM PICEM. VELIKI BROJ PRIVATNIH PROSLAVA U NASEM PROSTORU KOJE SU PROTEKLE BEZ BILO KAKVIH INCIDENATA U VESELOJ I OPUSTENOJ ATMOSFERI OVAJ KLUB IZDVAJA OD SLICNIH KLUBOVA U BEOGRADU.
PROSLAVITE VAS RODJENDAN U OPUSTENOJ ATMOSFERI BEZ PRISUSTVA RAZNIH MRSTAVACA NA DAN I U VREME KADA TO VAMA NAJVISE ODGOVARA.
KLUB SARADJUJE SA VELIKIM BROJEM PEKARA I MUZICKIH UMETNIKA TAKO DA UKOLIKO VAM JE POTREBNA NEKA HRANA ZA RODJENDAN, TORTA ILI PAK BEND KOJI BI UZIVO ZABAVLJAO VASE GOSTE I TO SE MOZE ORGANIZOVATI PO DOGOVORU.

KLUB LIGHT2 BAR

NALAZI SE U NEPOSREDNOJ BLIZINI KLUBA STEFAN BRAUN, U NEMANJINOJ ULICI.

OPREMLJEN JE SAVREMENOM RASVETOM I OZVUCENJEM. POVRSINA KLUBA JE OKO 100 M2, A KAPACITET JE DO 100 GOSTIJU. KLUB IMA DVA ULAZA STO GA CINI KRAJNJE BEZBEDNIM ZA NEPREDVIDJENE SITUACIJE.

LJUBAZNO I PROFESIONALNO OSOBLJE KLUBA CINE OBEZBEDJENJE, BARMEN, DJ I FOTOGRAF. PO POTREBI ANGAZUJE SE I GARDEROBER.

VASU ZURKU-PROSLAVU KOD NAS MOZETE ORGANIZOVATI SVAKOGA DANA U GODINI SA VASIM ILI NASIM PICEM. VELIKI BROJ PRIVATNIH PROSLAVA U NASEM PROSTORUKOJE SU PROTEKLE BEZ BILO KAKVIH INCIDENATA U VESELOJ I OPUSTENOJ ATMOSFERI OVAJ KLUB IZDVAJA OD SLICNIH KLUBOVA U BEOGRADU.

POSEBAN ASPEKT NA KOJI OBRACAMO PAZNJU JE BEZBEDNOST, TAKO DA VASOJ PROSLAVI MOGU PRISUSTVOVATI ISKLJUCIVO GOSTI KOJE STE VI POZVALI A NA OSNOVU SPISKA GOSTIJU KOJI NAM DOSTAVITE PRE POCETKA ZURKE.

OBEZBEDJENJE VEC DUZI NIZ GODINA RADI UGLAVNOM OVAJ VID PROSLAVA RODJENDANA, TAKO DA IAKO SAD VEC UGLAVNOM GOSTI IMAJU 18 GODINA, OBEZBEDJENJE OBRACA POSEBNU PAZNJU NA NJIH UPRAVO ZBOG NJIHOVOG UZRASTA.

MOZEMO DA GARANTUJEMO BEZBEDNOST GOSTIJU ZA VREME ZURKE-PROSLAVE RODJENDANA, KAO I ODLICAN PROVOD UZ DJ NEMANJU, KOJI I PO GODINAMA (21) I PO IZGLEDU NECE ODUDARATI OD PRISUTNIH GOSTIJU.

Kafe Medellin radi svakim danom u nedelji kao kafić od 8h do 16h i kao klub od 22h do 8h. Kada radi kao kafić, idealno je mesto za čašicu prijatnog razgovora sa prijateljima uz kaficu, dok uveče poprima jedno sasvim novo obličje i transformiše se u fantastičnu underground varijantu.

Kafe Medillin takođe ima svoj specifičan šmek i neverovatnu moć transformacija iz kafića u kojem možete uživati popodne i čitati neki mainstream časopis i ćaskati sa svojim istomišljenicima, koji će šaku dobrog provoda potražiti baš u kafeu Medillin koji je po mnogo čemu poseban i drugačiji, dok uveče i sam kafe poprima tu zanimljivu i po malo mističnu underground verziju koja vrstom provoda koji nudi, okuplja istomišljenike kako po muzičkom ukusu tako i po mnogim dugim pitanjima.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE POZOVITE

064/17-17-231

OD 00 DO 24H, I SVAKU TRAZENU INFORMACIJU DOBICETE U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.

WWW.KLUBZAZURKE.COM

WWW.KLUBZAZURKE.RS 

ILI 

WWW.LIGHTBAR.RS

MOZETE NAS PRATITI I PREKO NASE FACEBOOK STRANICE 

LIGHT BAR NIGHTCLUB

GALERIJA

MEDELLIN CAFFE & LIGHT BAR BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Nemanjina 4

11000 Beograd

TELEFON

064/17-17-231

E-MAIL

Podelite!