MAXIMUS S.T.R.

INFORMACIJE O FIRMI

Firma MAXIMUS je osnovana 2004. godine u Beogradu. Naša primarna delatnost je pružanje usluga u oblasti sigurnosnih sistema tehničke zaštite, video nadzora i alarmnih sistemi. Usled potražnje i velike mogućnosti integracije, sfere svog rada proširili smo na interfonske sisteme, na računarske i telefonske mreže. Nakon dobijanja licence zaživela je ugradnja protivpožarnih sistema. Kroz godine iskustva, profesionalnog i stručnog usavršavanja, stekli smo znanje i sigurnost da možemo ponuditi kvalitetna rešenja na najzahtevnija pitanja naših klijenata. Osim pružanja usluge montaže i instaliranja, vršimo nabavku opreme koju ugrađujemo, a u okviru trgovačke deletnosti nudimo je klijentima.

Svakako osnova dobro instaliranog i funkcionalnog sistema je u detaljnom planiranju, projektovanju i montaži svakog pojedinačnog sistema.

Svaki sigurnosno-tehnički sistemi kojim se bavimo ima svoju namenu u obezbeđivanju lica ili imovine.

Prema želji i potrebi klijenata, kao i mogućnostima i okolnostima koje zatičemo na objektu koji se obezbeđuje, nudimo Vam najbolja rešenja.

U saradnji sa našim inženjerima i instalaterima dogovarate se o svim pojedinostima koje su bitne da sistemi kojima se obezbeđujete u potpunosti zadovolje Vaše zahteve.

Težnja naše firme ide ka tome da klijenti, korisnici naših sistema uvide prednost integracije pojedinačnih sistema u jaku tehničko-sigurnosnu barijeru.

Radi potpune sigurnosti u tehničkom smislu i zatvaranja potpunog kruga bezbednosti našim korisnicima nudimo uslugu monitoringa video nadzora ili alarmnog sistema. Time osiguravamo sigurnost.   

Ubrzo nakon osnivanja firme, deo našeg sektora za instalaciju sistema, delimično je radio na klimatizaciji objekata. Dugogodišnjim iskustvom dobili smo poverenje i postali ovlašćeni servis za ugradnju Vivax klima uređaja.

GALERIJA

MAXIMUS S.T.R.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vodovodska 183

11030 Beograd

TELEFON

064/266-89-09

011/25-80-712

E-MAIL

office@maximus.rs

Podelite!