Masiranje automobila Kragujevac Dellen Technik

INFORMACIJE O FIRMI

Masiranje automobila Kragujevac Dellen Technik

Masiranje automobila predstavlja način opravke svih udubljenja na automobilima bez oštećenja boje i laka. Takva oštećenja najčešće nastaju kao posledica vremenskih nepogoda (grad) ili kao slučajna parking šteta. Dugogodišnje iskustvo i savremen alat naši su glavni aduti.

Mnoga ulubljenja i sitna oštećenja na vozilima mogu da se poprave bez ikakvih tragova, tehnikom koju obavljaju kvalifikovani tehničari. Razvoj tih tehnika doprineo je rezultatu koji se uvek i vrlo jasno vidi. Specijalno izrađeni alati, rasveta i posebne tehnike, u rukama stručnjaka, otklanjaju ulubljenja, često do veličine fudbalske lopte. Bez potrebe dodatnih radova, brušenja, farbanja, poliranja. 
Masiranje automobila je izraz koji se odomaćio u našim krajevima i kao takav postao poznat širokom krugu korisnika. Poznat je i kao Paintless Dent Repair (PDR) ili Dellen Techik. Vremenom se ovaj proces od lokalnih dilera automobila i društava za osiguranje preneo i na brojne korisnike, vlasnike automobila. U poslednjih nekoliko godina primetan je porast korisnika ovog načina opravke automobila. Značajnu prednost predstavlja i mobilnost, tj. mogućnost izlaska na teren i rad kod korisnika usluge, kada to priroda posla zahteva.
Šta se može “popraviti”?

• od veoma malih do velikih ulubljenja
• generalno, svaki model vozila i svaka pozicija
• u slučajevima kada boja (lak) nije oštećen
• čak i kada je oštećen stubić (tehnikom lepljenja).
Koliko je ova metoda efikasna govori i podatak da je osiguravajuće kompanije koriste uvek kada su u pitanju oštećenja kao posledica nevremena (grad), parking štete ili čak kao posledica manjih saobraćajnih nezgoda.

Brojne su prednosti masiranja automobila:
• nije potrebno farbanje ni drugi farbarski radovi
• jeftiniji od tradicionalnog načina popravke
• radovi gotovi istog dana u većini slučajeva
• nema rizika od rastura boje na drugim delovima vozila (tzv. sendovanje boje)
• nema rizika od pogrešnog slaganje boja (uklapanje nove boje sa postojećom)
• vozilo zadržava svoju originalnu boju
Ne treba podsećati da svako vozilo sa prvom (originalnom) bojom zadržava znatno veću vrednost od ofarbanog. Čak i ako je u pitanju samo krilo ili vrata, uvek je bolje da se održi originalna boja na vozilu onoliko dugo koliko je to moguće.

Dugogodišnje iskustvo sticano u zemlji ali i inostranstvu, upotreba profesionalnog alata i opreme (fluoroscentna rasveta) glavni su aduti kojima Dellen Technik zauzima svoju poziciju na tržištu kao jedan od lidera.

Dellen Technik je porodična firma nastala na uspehu oca i sina. Jedan od začetnika “masiranja automobila” u našoj zemlji, Gliga, preneo je svoje neizmerno znanje i iskustvo na svog sina Nikolu. I, kako to obično biva, mladi naraštaji idu u korak sa novim tehnologijama i dugogodišnjom praksom u poznatim evropskim radionicama prete da nadmaše svoje učitelje. I u ovom slučaju priča idu u tom pravcu…

http://www.masiranjeautomobila.com

GALERIJA

MASIRANJE AUTOMOBILA KRAGUJEVAC DELLEN TECHNIK 

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Mostarska 87

34000 Kragujevac

TELEFON

069/345-34-44

064/199-63-77

E-MAIL

info@masiranjeautomobila.com

Podelite!