MAŠINO.CO Kikinda

INFORMACIJE O FIRMI

Firma Szr. ,,Mašino.Co” je osnovana 2010. godine prvobitno kako bi se bavila opštim mašinskim radovima, zatim 2012. godine proširujemo našu delatnost sa sadašnjom firmom Sztr ,,Mašino Plus” u Kikindi, koja se bavi remontom i popravkom alatnih mašina, uslugama struganja, brušenja, oštrenja i glodanja. Specijalizovani smo za popravku,servis i tuširanje kliznih staza i kliznih ležajeva kod svih tipova i proizvođača alatnih mašina, kao i nabavkom potrebnih rezervnih delova. Mašine koje su predmet naše delatnosti su stugovi, globalice, bruslilice (orugle,ravne) i bušilice. Ova firma trenutno broji 15 zaposlenih sa kojima sa uspešnošću obavljamo tražene poslove.

Naša firma vrši obradu:

Okruglo brušenje

Brušenje rupe

Ravno brušenje

Struganje

Oštrenje glodala (tvrdi metal)

Oštrenje Abrihter noževa

Glodanje

Bušenje metala

Zavarivanje konstrukcija

Pod remontom se podrazumeva: modernizacija tražene alatne mašine, poboljšanje kvaliteta finalnog proizvoda i povećanje moći obrade alatne mašine. Oštećeni, pohabani i neispravni delovi se menjaju originalnim rezervnim delovima proizvođača ili adekvatnim zamenama a mašinske pozicije koje treba menjati se izrade i po potrebi uradi termička obrada i površinska zaštita.
Prednosti remonta su:
– Smanjenje vremena i troška izrade gotovog komada
– Povećanje tačnosti ponavljanja
– Poboljšanje kvaliteta površine
– Lakše rukovanje mašinom

Našim remontom možete imati mašinu sa fabričkom tačnošću i izgledom nove mašine. Pri remontu sačuvaju se postolja mašine, tela od odlivaka, temelj i cela okolina. Kad se ispita i pusti u rad, preda se klijentu uz garanciju.

http://www.masinoco.rs

GALERIJA

MAŠINO.CO Kikinda

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Feješ Klare 33

23300 Kikinda

TELEFON

063/ 84-17-171

E-MAIL

masinoco@yahoo.com

Podelite!