Luka Line doo prodaja dušeka

INFORMACIJE O FIRMI

Počeli smo kao zanatska radnja LUKA i sa ponosom možemo reći prerasli u kompaniju koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom bebi dušeka.

Osnovno je da dušek predstavlja potporu koja podržava delove tela koji su nam teški, a to su ramena i kukovi. U tom delu se najviše oblikuje prema nama – da bi noge, ruke i leđa ostali ravni. Kada ležimo, kičma treba da bude na isti način oblikovana kao kada stojimo. U skladu sa opredeljenima najpoznatijih proizvođača na svetu, proizvodimo vrhunske proizvode sa ispunom od različitih vrsta SKY CELL pena ili kombinacije pena sa visokokvalitetnim Bonnell oprugama. Naš asortiman proizvoda sastoji se od: dušeka sa žičanim jezgrom, dušeka bez žičanog jezgra, dušeka sa lateks jezgrom, dušeka za kolevke, dušeka za prenosive krevece.

Dobar dušek treba da bude udoban i prijatan za spavanje. Presvlaka dušeka mora biti antialergijska, prijatna na dodir. Dušek mora da traje dugo, bez oštećenja i deformacija, nepromenjenih svojstava i u svom prvobitnom obliku.

Sobzirom na činjenicu da su naši potrošači naši najmlađi, kao i to da u njihovom uzrastu dolazi do formiranja muskulature, pravilnog držanja tela i sveukupnog psiho-fizičkog rasta i razvoja. U skladu sa tim, treba posvetiti pažnju izboru dušeka

U ponudi imamo:

  • Dušek Classic
  • Dušek Ortopedik
  • Dušek Lux Medikot
  • Dušek Memo
  • Dušek Memoflex
  • Dušeci za krevece i kolevke

http://www.luka.co.rs

GALERIJA

LUKA LINE DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Smederevski put 22 D

11050 Zvezdara - Beograd

TELEFON

065/82-39-789

011/34-75-870

E-MAIL

lukaduseci@gmail.com

Podelite!