LM Metalmont doo Obrenovac

INFORMACIJE O FIRMI

LM Metalmont D.O.O.

LM Metalmont je specijalizovano preduzeće za prefabrikaciju i fabrikaciju cevnih sistema, montažu, održavanje, remont i revitalizaciju energetskih i termotehničkih postrojenja.

Potvrda dobre organizacije i kvaliteta procesa poslovanja je svakako i implementiran i sertifikovan sistem menadžmenta kvalitetom po standardu ISO 9001:2008.

Potvrda kvaliteta zaposlenih su brojni atesti i certifikati izdati od nadležnih državnih institucija, shodno zakonskim propisima pre svega vezanih za zavarivanje, rad sa sudovima pod visokim pritiskom, izgradnju objekata i tako dalje. Stalni rast kvaliteta procesa, odnosno kvaliteta rada zaposlenih ostvaruje se permanentnom obukom i edukacijom zaposlenih u saradnji sa prestižnim naučno istraživačkim institucijama (fakulteti i instituti) i konsultantskim preduzećima. Osim na kvalitet zaposlenih, preduzeće veoma polaže i na kvalitet alata i opreme koji se koriste u procesu poslovanja, tako da se uvek koristi oprema i alat najboljih svetskih proizvođača poslednje tehnološke generacije.

Delatnost preduzeća je prefabrikacija i fabrikacija cevnih sistema za kotlovska postrojenja do 600 MW, inženjering, izgradnja, ispitivanje i puštanje u rad, održavanje, remont, rekonstrukcija i revitalizacija termoenergetske opreme.

Oblasti po kojima je naša firma prepoznatljiva:

  • Prefabrikacija i fabrikacija crevnih sistema, izgradnja, održavanje, remont, rekonstrukcija i revitalizacija termoenergetskih postrojenja
  • Izgradnja, održavanje, remont i revitalizacija industrijskih kotlova za proizvodnju tehnološke pare
  • Montaža, remont i revitalizacija toplovodnih kotlova
  • Montaža procesne opreme
  • Montaža i održavanje sudova pod pritiskom
  • Zavarivanje
  • http://www.lmmetalmont.rs/

GALERIJA

LM Metalmont D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Kralja Milutina 13b

11500 Obrenovac

TELEFON

063/72-92-733

011/87-57-562 fax

011/87-54-620

E-MAIL

lm.metalmont@gmail.com

Podelite!