Laboratorija D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Firma Laboratorija  d.o.o. osnovana je 1991 godine. Osnovna delatnost firme je veleprodaja, održavanje i servis laboratorijske, merno procesne opreme i potrošnog materijala,  projektovanje i razvoj usluge kvalifikacije, aplikacije i obuka korisnika opreme.

Prodajnim programom Laboratorije d.o.o. obuhvaćene su oblasti rada na polju farmacije, industrije, zaštite životne sredine, nauke i medicine kao i sektora energetske efikasnosti.

Danas, Laboratorija d.o.o. je ekskluzivni zastupnik sledеćih svetski renomiranih proizvođača opreme:

Kroz sektor za servisnu podršku i sektor  za validaciju i etaloniranje Laboratorija d.o.o. poseduje akreditovanu laboratoriju za etaloniranje temperature, relativne vlaznosti,brzine i pritiska.

Uz sve vrste termometara, higrometara i anemometara takodje etaloniramo i Vašu opremu za kontinualno praćenje metroloških uslova u Vašem magacinu, ili hladnjači bez potrebe deinstaliranja, ili prenosa mernih instrumenata u ovlašćenu laboratoriju.

Takodje etaloniramo Vaše temperaturne komore, frižidere, autoklave, peći za žarenje, inkubatore, sterilizatore…

U okviru sopstvenog trening centra obucavamo kako korisnike tako i sopsteve kadrove u cilju pruzanja bolje usluge korisnicima. Naš mobilni servis pruža 24/7 podršku za sve Testo proizvode na području Srbije i Crne Gore.

GALERIJA

Laboratorija D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Jove Ilića 140

11010 Voždovac - Beograd

TELEFON

011/630-15-76

011/411-21-71

E-MAIL

office@testo.rs

Podelite!