KRUPAJSKO VRELO

INFORMACIJE O FIRMI

Homoljski kraj je poznat kao velika ekološka oaza. Krupajsko vrelo predstavlja jednu od prirodnih retkosti i obeležja ovog kraja. Svojom jedinstvenom lepotom, ovo izvorište, koje na površini stvara kraško jezero, neodoljivo mami u carstvo šuma, voda i čistog planinskog vazduha. Lekovite vode termalnog izvora, koje se mešaju sa hladnom izvorskom vodom Krupajskog vrela, upotpunjuju sliku ovog bajkovitog predela.

Krupajsko vrelo se nalazi u istočnoj Srbiji, u zapadnom podnožju planine Beljanice, sa desne strane Krupajske reke, između sela Milanovac i Krupaja, oko 35 km od Žagubice. Pristupačno je asfaltnim putem koji povezuje Krepoljin i Despotovac.

Prilikom vaše posete ovom kraju mi vam nudimo udoban smeštaj i zdravu hranu a jedinstveni specijaliteti domaće kuhinje čine boravak kod nas još privlačnijim.

Specijalitet kuće je pastrmka iz našeg ribnjaka koju gost po želji može sam da upeca. Takođe imamo i veliki izbor drugih karakterističnih specijaliteta našeg kraja: homoljsko jagnje, homoljski sir, kačamak a takođe nudimo i veliki izbor gotovih i jela sa roštilja.

http://www.krupajskovrelo.com

GALERIJA

KRUPAJSKO VRELO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Milanovac bb

12316 Žagubica

TELEFON

062/827-8339

012/641-041

E-MAIL

petrovic@krupajskovrelo.com

Podelite!