KOREKT-PROTEKT

INFORMACIJE O FIRMI

Reparacija i zaštita industrijske i komunalne opreme i objekata Korekt Protekt – Sertifikovani business partner/aplikator firme Henkel za programe polimer-kompozitnih materijala i tečnih metala brenda Loctite.

Kompozitnim (epoxy-keramičkim) materijalima rešavamo industrijske probleme korozije, abrazije, erozije, kavitacije, poroznosti, hemijskih uticaja na metalnoj opremi kao i brze i precizne reparacije.
Kompozitna struktura materijala sa visokim sadržajem keramike postiže izuzetne rezultate u zaštiti opreme od abrazije/erozije, produžavajući vek uređaja više puta, uz istovremeno smanjenje operativnih troškova održavanja, čime se ostvaruju velike uštede. Hemijski otpornim kompozitnim materijalima zaštićene konstrukcije ili posude, metalne i betonske, omogućavaju višedecenijsku pouzdanost i stabilnost.

U cilju energetske efikasnosti i ušteda, primenjujemo najnovije termoizolacione nano materijale koji se nanose naprskavanjem ili premazivanjem. Superiorne karakteristike omogućavaju da 1 mm nanosa menja 5 cm stiropora, a moguće ga je primenjivati kako na zidovima tako i na metalnoj opremi, cevovodima i sl.

Ovlašćeni smo zastupnik i serviser firme “HYTORC”-SAD proizvodjača hidrauličnih dinamometričkih alata- moment ključeva iz SAD-a, za teritoriju Srbije.
“HYTORC“ je godinama fokusiran na čvrste i sigurne navojne veze i inovator je na polju hidrauličnih dinamometričkih mašina u zadnjih 30 godina. Predstavljamo Vam nove Standarde u Tehnologiji Šrafljena za :
– SKRAĆENO VREME REMONTA i INTERVENCIJE U ODRŽAVANJU,
– POVEĆANJE SIGURNOSTI OPREME i RADNIKA.

GALERIJA

KOREKT-PROTEKT

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Grge Andrijanovića 7/1

11060 Beograd

TELEFON

064/116-35-63

011/208-72-56

E-MAIL

zika.vodenicar@gmail.com

SAJT

Podelite!