Klinika Anlave

INFORMACIJE O FIRMI

– Iako danas postoji dosta privatnih klinika niko ne zaboravlja onu prvu.Klinika ANLAVE je porodična klinika koja postoji više od dvadeset godina i nalazi se u jednom od najlepših delova Beograda,na Senjaku. Neskromno možemo reći da je jedna od najprestižnijih u našoj zemlji.

– Kliniku su osnovali Dr Veroslava i Prim.dr Slobodan Ivanović,sa ciljem da povrate tradicionalnu lekarsku praksu porodičnog prijatelja i poverenika i uspeli su u tome.

– Klinika pruža specijalističke preglede iz hirurgije,interne medicine i neuropsihijatrije.Vrši uslugu kućnih poseta ukoliko niste u mogućnosti da odete do njih.U kućnim uslovima obavljaju skoro sve specijalističke preglede kao i terapiju.Poseduju šest sanitetskih vozila i na raspolaganju su vam u svako doba dana i noći.Klinika anlave je verni pratilac velikih sportskih dešavanja kao što su fudbalske međunarodne utakmice,koncerti,proslave Novih godina,a do sada su bili organizatori zdravstvene službe na osam svetskih i dvanaest evropskih prvenstava.Izdvojili bismo još i da klinika Anlave ima dugogodišnje iskustvo u transportu pacijenata avionom i helikopterom.Putovali su na pet kontinenata i u preko pedeset država.

– Klinika ANLAVE garantuje uspeh i ljubaznost,nudi vam svoje prijateljstvo i poručuje:NAMA SE VERUJE!MI SMO OZBILJNI LJUDI!

GALERIJA

Klinika Anlave

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vase Pelagića 68,Senjak

11000 Beograd

TELEFON

011/2650950

Tel/fax 011/3690183

E-MAIL

anlave@eunet.rs

Podelite!