Jugis D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Pružamo širok spektar usluga u domenu carinskog posredovanja, logistike i skladištenja robe u inostranstvu i kod nas. Danas daljina više ne predstavlja prepreku u poslovanju. Svakom klijentu pristupamo individualno u skladu s njegovim potrebama, pomažući mu da optimizuje svoje troškove, posveti se vlastitom biznisu i unapredi svoje poslovanje. Za naše komitente vršimo usluge zastupanja u uvozno-izvoznom carinskom postupku.

Proces zastupanja u carinskom postupku obuhvata priprema kompletne neophodne carinske dokumentacije, savetodavni dio iz oblasti  špedicije, ostvarivanje najboljeg uvida u sferi carinskih tarifa, obezbeđivanje svih mogućih vidova uvoznih kao i izvoznih dozvola, izrada zahteva i organizovanje svih vrsta inspekcijskih pregleda, angažovanje bankarskih garancija u carinskom postupku za vašu robu.

Naši zaposleni izaći će vam u susret u svakoj situaciji i obrazložiće vam najbolji, najbrži i najlakši način za carinski postupak koji vas zanima. Logistika obuhvata organizaciju i izvođenje svih faza kretanja robe između pošiljaoca i primaoca. Uključuje prevoz, skladištenje, carinsko posredovanje, pripremu robe za dalju otpremu i distribuciju do krajnjeg primaoca u zemlji i inostranstvu.

Kako moderna sredstva komunikacije sve više približavaju poslovne partnere koji su često veoma udaljeni neophodno je logistički podržati sve aktivnosti ovih poslovnih odnosa. Kroz integrisana logistička rešenja klijentima pružimo potpunu podršku u upravljanju njihovim lancima snabdevanja kao i logistička rešenja koja se u potpunosti uklapaju u koncept vašeg poslovanja.

GALERIJA

Jugis D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Dunavska 29/17

11000 Beograd

TELEFON

060-5719686

060-5511154

E-MAIL

jugisdoo@gmail.com

Podelite!