Ispravljanje šasije i generalni remont mercedesovih motora i menjača RISTIĆ CENTAR DOO

INFORMACIJE O FIRMI

RISTIĆ CENTAR DOO

Ristić Centar doo je servisno-remontni centar prevashodno Mercedesovih vozila sa sedištem u Prilikama kod Ivanjice. Centar zauzima površinu od oko 16000 m2 i u svom sastavu ima 6 objekata ukupne površine od oko 4000 m2. U potpunosti je opremljen najsavremenijom opremom i alatima za sve vrste intervencija na vozilima uz visok stepen obučenih kadrova i sa dugom tradicijom.

Pored radionice za popravku i servisiranje teretnih vozila i transportera koja ima tri kanala, postoji limarska radionica sa svim potrebnim alatima za popravku, kako čeličnih, tako i aluminijumskih delova vozila. Servisno-remontni centar poseduje pripremno odeljenje i komoru za farbanje dužine 17m u kojoj se može obaviti i farbanje autobusa. Opremljen je sa oko 4500 rezervnih delova, uz napomenu da se isporuka delova vrši sakodnevno.

Radionica u Prilikama je specijalizovana za remont motora i menjača, i opremljena je velikim brojem specijalnih alata. Dodatni kvalitet predstavlja tim mehaničara i elektroničara sa velikim iskustvom i opredeljenošću da klijentima pruže vrhunsku uslugu dostojnu brendova koje servisiramo.

Specijalizovani smo za:

  • Generalni remont motora, menjača, prenosnih sistema i podstroja kod komercijalnih vozila

  • Ispravljanje kamionskih šasija i konstrukcija autobusa

  • Ispravljanje havarisanih kamionskih kabina

  • Limarski radovi putničkih i kombi vozila

  • Lakirerski radovi

  • Reglaža trapa laserskom metodom

  • Prodaja rezervnih delova

Ispravljanje šasija, konstrukcija i kabina

Savremeni laserski sistemi za ispravljanje šasija konačno su stigli i kod nas! Jedan od najmodernijih sistema, kakvih je svega 15 u svetu, proizvodi švedski Josam, a od nedavno se nalazi u našem servisnom centru.

Ispravljanje šasija i konstrukcija se vrši hidrauličnim presama postupkom „na hladno“ sa najsavremenijom opremom Josam. Radovi se kontrolišu laserom što garantuje visok stepen preciznosti.

Josam šablon za kabine pojednostavljuje poslove oko ispravljanja kabina. Korekcije na kabini izovde se na specijalnom postolju za kabine pomoću hidraulike i bočnog „pantera“ uz upotrebu specijalnih adaptera za Mercedesova i ostala vozila. Ovo je trenutno najefikasnija oprema za ispravljanje oštećenih kabina.

Limarsko – lakirerski radovi

Limarski radovi se vrše na Celette šablonu uz upotrebu specijalnih alata za svaki tip Mercedesovog putničkog i kombi vozila. Sa postojećom opremom vraćamo vozilo na fabričke mere i kod najvećih havarijskih oštećenja, poštujući Mercedosove procedure uz najveći stepen preciznosti. Posebno se obraća pažnja kod spajanja materijala, zazora, antikorozivne zaštite i završne obrade. Posedujemo specijalizovanu opremu za intervenciju na delovima izrađenih od auminijuma i usibora.

Lakirerske radove vršimo na svim tipovima vozila uz upotrebu boja na vodenoj bazi. Posedujemo dva priremna odeljenja i dve komore za lakiranje, posebno za komercijalni i putnički program.

Havarisana vozila

Organizujemo prevoz havarisanih vozila od mesta udesa do servisa kao i isporuku vozila na željenu adresu.

Zašto izabrati nas?

Servisno remontni centar Ristic Centar doo, ima tradiciju dugu preko 20 godina. Kvalitetno obučen stručni kadar i zaposleno osoblje potrudiće se da Vam pruže visok stepen usluge, karaktereističan za najmodernije svetske servise. Jedini na ovim prostorima posedujemo najsevremeniju opremu za popravku, prevashodno Mercedosovih, komercijalnih i kombi vozila. Obezbedie vašem vozilu najbolji tretman.

http://www.ristic.rs

GALERIJA

RISTIĆ CENTAR DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Prilike bb

32252 Prilike - Ivanjica

TELEFON

063/603-952

032/601-100

E-MAIL

office@ristic.rs

SAJT

Podelite!