Integra biro DOO

INFORMACIJE O FIRMI

Integra biro DOO

Postojimo od 2005. godine. Bavimo se prodajom i održavanjem opreme CANON i HP

 – fotokopir aparati,

– štampači,
– multifunkcijski uređaji,
– fax aparati,
– potrošni materijal (toneri, kertridži, …),
– reciklaža laserskih kertridža,
– dopuna tonera.

Vodeći računa da kupcima ponudimo što kvalitetniji asortiman robe, od proizvođača smo birali ono najbolje iz njihovog programa. U našoj ponudi ćete naći kako mašine za primenu u svakoj kancelariji, tako i mašine za profesionalnu upotrebu.

Za opremanje kancelarija, osim pomenutih mašina, u našoj ponudi su: kvalitetni uništivači dokumenata – šrederi, zidne i flip-chart table, kalkulatori, kao i kompletan potrošni materijal za kancelarije: registratori, toneri i kertridži, kompjuterska periferija, koverte, ID bedževi i ostalo.

Prateći dešavanja u branši, nadamo se da ćemo našim klijentima i u buduće uspevati da ponudimo uvek nešto novo, a u cilju unapređenja poslovanja i na obostrano zadovoljstvo.

Naši serviseri obučeni su kako za nove digitalne modele, tako i za modele starije generacije. Takođe poseduju potrebne sertifikate.
Mreža naših korisnika obuhvata čitavu Srbiju.

Razumevajući izazove današnjice, našim klijentima uvek izlazimo u susret fleksibilnošću, lojalnošću i odgovornošću, gradeći put kojim zajedno idemo u izazove sutrašnjice. Naša misija je da na tom putu budemo Vaš partner od poverenja.

GALERIJA

Integra biro DOO

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Vojvode Skopljanca 5

11010 Voždovac - Beograd

TELEFON

063/200-273

011/397-57-27

E-MAIL

integran@eunet.rs

SAJT

Podelite!