Housematik D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

HOUSEMATIK D.O.O.

Housematik doo je kompanija  koja se bavi prodajom, ugradnjom i servisom automatizovanih sistema ulaza u industriji i stambenim objektima za vozila (putnička, kamione i viljuškare) i osoblje (kontrola pristupa).

Ako gradite, projektujete ili rekonstruišete poslovni, magacinski objekat ili stambeni objekat, možemo Vam pomoći da Vaše potrebe budu zadovoljene pravim tehničkim rešenjima i odgovarajućom opremom.

Ukoliko su Vam potrebna segmentna vrata, rolo vrata, utovarne zavese, utovarne rampe, pretovarni mostovi, brza vrata, protivpožarna vrata i zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, motori za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvari parkinga, kontaktirajte nas.

Naše opredeljenje je da sa kupcem negujemo partnerski odnos, da se pravim izborom opreme uštede kupcu sredstva i spreče bilo kakvi problemi u kasnijoj eksploataciji opreme, a nama lakši i jednostavniji servis i održavanje.

Housematik doo je generalni zastupnik MCA group, proizvođača segmentnih vrata i roletni.

Segmentna garažna vrata

Segmentna garažna vrata imaju najširu primenu
kod privatnih i industrijskih objekata.

Pretovarna tehnika i oprema

Pretovarna tehnika i oprema prvenstveno je namenjena upotrebi u privredi i industriji.

Brza vrata

Brza rolo vrata se najčešće upotrebljavaju u industrijskim objektima kao i tamo gde je velika frekvencija prolaza i gde se očekuje brzo podizanje vrata.

GALERIJA

Housematik D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Stevana Stevanovića 4

11262 Velika Moštanica

TELEFON

062/889-01-50

062/88-90-151

E-MAIL

office@housematik.rs

Podelite!