HOSTEL JEDRO DOO BEOGRAD

INFORMACIJE O FIRMI

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim i povoljnim smeštajem u Beogradu, a da je na odličnoj lokaciji, ne morate da tražite dalje.
Našli ste najbolji hostel u Beogradu. Hostel Jedro, nov hostel, pruža vam najbolji smeštaj u Beogradu i priliku da vaš odmor u Beogradu provedete na najkvalitetniji način. Mnoge dobre stvari su rečene o našem hostelu širom sveta, ovo su samo neke od karakteristika koje hostel Jedro čine vrhunskim hostelom u Beogradu.

Hostel Jedro je hostel čiji je cilj da vam pruži sav luksuz koji možete da poželite i da se osećate kao kod kuće. Baš zbog toga vam nudimo četiri kupatila sa tuš-kabinama i jednom posebnom tuš-kabinom, koja dolazi uz sastav jedne sobe, kao i dve sobe sa kompletnim kupatilom. Pored smeštaja u hostelu, možemo da vam pružimo smeštaj u 6 apartmana, od kojih su tri spa-apartmani. Iznajmljujemo ih po sistemu stan na dan, nedelju ili mesec, svaki veoma luksuzan i kompletno opremljen. Sve naše privatne sobe su opremljene LCD televizorima i kablovskom televizijom. Nudimo savršeno opuštanje tokom vašeg dnevnog odmora ili noćenja na Novom Beogradu. Takođe, sve naše sobe imaju potpunu pokrivenost našeg wifi sistema.

Hostel Jedro raspolaže sa deset soba različitih kapaciteta, od privatnih bračnih soba, do višekrevetnih soba sa dvanaest ležajeva. U našim sobama možete odsedati sami posle teškog radnog dana, sa svojim bližnjima, ili pak sa svojim prijateljima. Sobe možete koristiti za dnevni odmor, prenoćište ili pak duži smeštaj. Nezavisno u koje doba dana dolazite, hostel Jedro radi non-stop. Bilo da dolazite na dnevni odmor ili na duži smeštaj, hostel uvek ima pedantno spremnu sobu za vaš udoban smeštaj u Beogradu.

Ako tražite dobru lokaciju za smeštaj u Beogradu, nećete naći bolju. Hostel Jedro se nalazi u ulici Tošin Bunar, na raskrsnici sa ulicom Pariske komune. U neposrednoj smo blizini Studentskog grada i Instituta za majku i dete, pa kod nas možete boraviti dok posećujete svoje prijatelje ili rodbinu koji borave u jednoj od te dve institucije. Hostel Jedro ima savršenu lokaciju za dolazak gostiju, pošto se nalazimo u blizini aerodroma i auto-puta, a imamo i direktnu autobusku liniju do Glavne železničke i Autobuske stanice u Beogradu. Ipak, najlepša karakteristika naše lokacije je mirno okruženje. Dovoljno smo udaljeni od svih izvora buke i verujte nam da ćete se kod nas odmoriti kao nikada pre.

Cena smeštaja u hostelu, bilo da ste došli na dnevni odmor ili noćenje, izuzetno je povoljna, što mogu potvrditi i naši gosti. Hostel Jedro pruža uslugu bez premca i nadmašuje svoju konkurenciju povoljnim cenama.

http://www.hostelbgd.com/

GALERIJA

HOSTEL JEDRO DOO BEOGRAD

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Tošin Bunar 148

11070 Beograd

TELEFON

060/504-03-69

011/260-01-38

E-MAIL

office@hostelbgd.com

Podelite!