Hopsi Auto plac

INFORMACIJE O FIRMI

Mi smo firma koja se uspešno bavi uvozom polovnih automobila, iz Nemačke i zemalja zapadne evrope, već više od 15 godina. Naše znanje i iskustvo su garancija kvaliteta. Poseban i pažljiv odabir vozila u nabavci su naš imperativ o čemu svedoče stotine zadovljnih kupaca. Kod nas možete kupiti automobile renomiranih svetskih proizvođača kao što su: Mercedes-Benz, BMW, Audi, VW, Opel, Ford, Peugeot, Renault, Citroen, Volvo, SAAB, FIAT i dr. 

Na našoj web prezentaciji možete pogledati našu aktuelnu ponudu koja se često menja, a ukoliko nijedno vozilo ne odgovara Vašim kriterijumima, vozilo možete poručiti. Potrudićemo se kao i do sada, da nabavimo što bolje vozilo po najpovoljnijoj mogućoj ceni i zadovoljimo sve Vaše zahteve i želje. Plaćanje možete izvršiti virmanski ili gotovinski. 

Legalnost svakog našeg vozila je garantovana!

Možemo Vam pružiti i sledeće vrste usluga:

  • Uvoz vozila
  • Carinjenje vozila
  • Registracija vozila
  • Prenos vlasništva vozila
  • Prevoz vozila

 Usluga prevoza

Preduzeće HOPSI DOO iz Beograda uz svoj redovan program nabavke stranih polovnih vozila iz zemalja evropske unije, uveo je i novu uslugu, prevoza polovnih automobila. Sa našim vozilom možemo Vam dovesti do tri automobila po turi iz bilo kog mesta u Evropi više puta mesečno. Za Vas će naši vozači u najkraćem mogućem roku prevesti vozilo iz EU do Subotice, Novog Sada ili Beograda uz punu materijalnu odgovornost. 

GALERIJA

Hopsi Auto plac

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Tikveška 6

11010 Beograd

TELEFON

063/512-843

011/239-30-53

E-MAIL

office@hopsi.co.rs

Podelite!