Happy Dog D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

HAPPY DOG doo je preduzeće osnovano 2001.godine sa sedištem u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija hrane i opreme za kućne ljubimce.

Fabrika za proizvodnju Happy Dog hrane nalazi se u gradu Wehringenu, u srcu Bavarske i postoji već više od 250 godina. U hrani se objedinjuju  prirodni i čisti sastojci sa lokalnih farmi, aromatično i lekovito bilje i još mnogo toga što utiče na dobro zdravlje i vitalnost Vaših ljubimaca.

Naš najveći prioritet je kvalitet i zato Happy Dog zastupa i uvozi samo renomirane brendove kao što su: HAPPY DOG (hrana za pse i mačke), TRIXIE (kompletna oprema za kućne ljubimce), SIGNOR GATTO (posip za mačke),  PADOVAN (hrana za ptice i glodare), MONGE (konzerve za pse i mačke) i S.T.A. Soluzioni (oprema za ptice).

Podsetićemo Vas da ako imate pet šop ili registrovanu radnju u Veleprodaji Happy Dog-a možete naći kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce. Preko 5000 artikala na jednom mestu da kvalitetno opremite Vaš pet šop.

Naša veleprodaja se nalazi u Zemunu, Banatska 83/ž.

Zdravlje i vitalnost Vaših ljubimaca su naša i ambicija i obaveza – od najranijeg do zrelog doba.

Happy Dog stoji iza najvišeg kvaliteta oznake “Made in Germany” više nego ikada ranije, hrana za ljubimce je pitanje poverenja.

GALERIJA

Happy Dog D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Banatska 38/ž

11080 Zemun - Beograd

TELEFON

062/226-301

E-MAIL

office@happydog.rs

Podelite!