HAPPY CAT PANSION ZA PSE I MAČKE

INFORMACIJE O FIRMI

Dobrodošli u pansion za mačke „Happy Cat“, koji se nalazi u mirnom i tihom delu grada Beograda, u ulici Patrijarha Varnave 43. Udoban smeštaj za Vaše ljubimce, za vreme dok ste Vi odsutni. Da li ste na odmoru ili se selite, mi ćemo Vašim ljubimcima pružiti udoban smeštaj i svu ljubav i pažnju koju dobijaju od Vas, u Vašem domu.

U našem pansionu za mačke „Happy Cat“, nalaze se individualne mačke, male porodice, starije mačke, mačke na posebnim dijetama i mačke sa dijabetesom. Hrana za Vašeg ljubimca, moze biti naš ili Vaš izbor. Odabir hrane za vašeg ljubimca zavisi od uzrasta, rase, fizičke aktivnosti i fiziološkog stanja organizma. Mace su naši VIP gosti i sve u našem smeštaju čini da mace budu zadovoljne i spokojne. Izdvajamo dvadesetčetvoročasovni video nadzor Vaših ljubimaca i veterinare u okviru pansiona za mačke.

Važno je da pronađete pravi smeštaj i prave ljude, da besprekorno brinu o Vašoj mački. Bilo bi nam drago da nas pozovete i da nas posetite kako bi se uverili u izvanredne povoljnosti koje nudimo. Zakažite unapred svoj termin i neka Vaša mačka bude naš počasni gost. Vaš pansion za mačke „Happy Cat“.

http://www.hotelzamacke.com

GALERIJA

HAPPY CAT PANSION ZA PSE I MAČKE

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Patrijarha Varnave 43

11000 Beograd

TELEFON

065/24-23-100

011/24-22-100

E-MAIL

hotelzamacke@gmail.com

Podelite!