GTS Adriatic D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

Preduzeće GTS Adriatic d.o.o. je osnovano u julu 2012 godine i bavi se uvozom i distribucijom mašina za obeležavanje , kodiranje , pakovanje , metal detekciju u farmaceutskoj industriji , etikietiranje kao i prodajom potrošnog materjala za iste.

Sedište firme se nalazi u Novom Sadu, a distribuciju proizvoda vršimo na teritoriji Srbije, Crne Gore , Bosne i Hercegovine i Albanije.

Preduzeće je mlado ,ali se svakodnevno trudi da proširi oblast svog poslovanja kao i asortiman proizvoda koji nudimo u skladu sa potrebama koje se javljaju na tržištu.

S ponosom ističemo da smo zastupnici renomiranog francuskog proizvodjača Markem-Imaje koji je svetski lider u oblasti obeležavanja i kodiranja. Ovaj brend je svakako odraz kvaliteta nezavisno od vrste tehnologije kojom se obeležavanje proizvoda vrši (ink jet, termotransfer, laser…)
Pored ovog brenda veoma uspešno zastupamo i mnoge druge proizvodjače u raznim oblastima.
Kod trajnog obeležavanja akcent stavljamo na još jednog francuskog proizvodjača , Sic Marking koji omogućava obeležavanje proizvoda dot peen ,scribing i laser tehnologijom.

U metal detekciji u farmaceutskoj industriji Ceia je svakako odraz kvaliteta i tradicije. Modeli ovog proizvodjača koji se koriste za detekciju metala u farmaceutskoj industriji se odlikuju veoma visokom stopom propusnosti i stopom detekcije metala maksimalne konfiguracije.

Naše preduzeće obezbedjuje kompletan servis i garanciju mašina koje vam nudi kao i njihovu montažu.

Uvek ćemo vas sa zadovoljstvom uslužiti bilo da se radi o vašoj kupovini ili o savetu stojimo vam na usluzi.

GALERIJA

GTS Adriatic D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Donje Sajlovo 140

21000 Novi Sad

TELEFON

021/231-62-13

E-MAIL

dnikolic@gts-adriatic.rs

Podelite!