GRAFO DIN KOMERC D.O.O.

INFORMACIJE O FIRMI

GRAFO DIN KOMERC je kompanija koja se preko dvadeset godina bavi uslužnim delatnostima održavanja i servisiranja štampača i ostale biro opreme.

Na polju reciklaže laser toner kaseta, firma GRAFO DIN KOMERC je otišla jako daleko po pitanju kvaliteta samog procesa zahvaljujući najnovijim mašinama za industrijski remont i reciklažu sa korišćenjem najkvalitetnijih repromaterijala koji se danas mogu naći na svetskom tržištu. Tako reciklirane kasete daju veoma dobar otisak, dugo traju i što je jako važno cene su znatno povoljnije u odnosu na nove originalne toner kasete. Jako je bitno napomenuti da nijedna reciklirana toner kaseta ne može oštetiti laserski štampač ako je napunjena sa odgovarajućim tonerom i ugrađenim potrebnim rezervnim delovima za taj tip kasete.

Naša kompanija, što je izuzetno bitno, poseduje sve potrebne dozvole za upravljanje neopasnim otpadom izdate od strane nadležnih državnih organa- Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, kao i Gradskog sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Naša servisna služba radi non-stop i odgovor na zahtev je u toku istog dana. Servis štampača podrazumeva preventivne servise posle određenog broja kopija i korektivne servise. U preventivni servis spada pravovremeno uočavanje i zamena dotrajalih delova što produžava radni vek štampača. Vrši se kompletno čišćenje štampača: odstranjuju se sve nečistoće iz štampača, čiste se vitalni sklopovi, senzori, održavaju se svi gumeni i zupčasti prenosnici kao i teflonski i silikonski valjci, procesori i kontroleri.

  • reciklaža laserskih i ink jet toner kaseta i ketridža
  • servisiranje svih vrsta štampača
  • prodaja rezervnih delova za laserske i matrične štampače
  • prodaja kompatibilnih i originalnih tonera i ketridža
  • prodaja repro-materijala za reciklažu

GALERIJA

GRAFO DIN KOMERC D.O.O.

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Bulevar Kralja Aleksandra 147/6

11211 Beograd

TELEFON

011/24-03-693

064/612-97-96

E-MAIL

grafodin@yubc.net

office@decom.rs

Podelite!