INFORMACIJE O FIRMI

Godea Medico je renomirana specijalistička ordinacija iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije, smeštena na trgu Ferenca Fehera 9, u Novom Sadu. Rad u ordinaciji baziran je u kombinaciji sa profesionalnim pristupom osoblja i najsavremenijom opremom u oblasti fizikalne medicine, sve sa ciljem pružanja usluge najvišeg nivoa kvaliteta.

Fizikalna medicina i terapija usmerena je na očuvanje zdravlja i funkcionalnih sposobnosti nakon bolesti ili sportskih povreda, kao što su moždani udar, povreda kičmene moždine, amputacije, zamene zgloba, povreda tetiva, mišića i slično.

Godea Medico Vam nudi multidisciplinarno lečenje koje će omogućiti svakom pacijentu da preventivno deluje na mogući problem, a ako se on ipak pojavi, da ga na najbolji način reši i da se pacijent vrati svakodnevnom, ugodnom životu.

Vrste masaža

  • Relaks masaža – nežna i opuštajuća masaža
  • Sportska masaža – sportska masaža, jača mišiće pre napora i opušta mišiće nakon napora
  • Terapeutska masaža – osnovna terapija ili dopuna drugim terapijama kod određenih smetnji
  • Anticelulit masaža- je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anticelulit masaže do limfne drenaže sa pakovanjem tela

Shockwave terapija pomaže kod bolnog ramena,  teniskog lakta, skakačkog kolena, upale Ahilove tetive a takođe se primenjuje I kod kalcifikacija u ligamentu, tetivi I mišiću.

Tecar terapija je poslednja inovacija u oblasti termoterapije. Izuzetno prijatna metoda lečenja koja daje odlične rezultate kod uklanjanja bola u leđima I vratu, tendinitisa, uganuća skočnog zgloba, sindroma karpalnog tunela.

U ponudi imamo dijagnostički ultrazvuk najnovije generacije za ispitivanje svih vrsta povreda lokomotornog aparata što omogućava našim lekarima da imaju najviši kvalitet dijagnostike za svakog pacijenta

http://www.godeamedico.rs

GALERIJA

Godea Medico doo fizikalna terapija i vežbe Novi Sad

KONTAKTIRAJTE NAS

SEDIŠTE FIRME

Ferenca Fehera 9

21000 Novi Sad

TELEFON

021/557-665

063/570-244

E-MAIL

info@godeamedico.rs